Nordre Aker Budstikke

Storkamp i 3. cup-runde:

– Dette var noe jeg håpet på, sier daglig leder i Skeid

Skeid får Vålerenga på besøk i cupens tredje runde. Her fra Sandefjord-kampen. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Oppsettet i tredje runde i cupen er klar: Skeid får Eliteserielaget Vålerenga på besøk. Og det er ikke lenge til.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 04.05.2018 kl 12:21

NORDRE ÅSEN: Kampoppsettet for 3. runde NM menn er klart.

Tøff kampperiode

– Vi har prøvd å ta hensyn til at lagene er inne i en tøff kampperiode og ønsker derfor minst mulig reising, selv om det er vanskelig å få til med alle. Vi har som vanlig også prøvd å unngå at lag som har møtt hverandre de siste to-tre årene ikke møtes igjen. Alle lagene fra Eliteserien er satt opp på bortebane og vi håper på mange gode og spennende oppgjør, sier seksjonsleder for turneringsadministrasjon i NFF, Rune Pedersen.

Tom Nordlie og Skeid skal bryne seg på Oslos eneste Eliteserie-lag i 3. NM-runde. Nordlie trente VIF for 18 år siden. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Onsdag 9. mai

Kampene spilles allerede onsdag 9. mai, med unntak av to kamper som spilles dagen etter.

I forrige runde i NM banket Skeid Eliteserielaget Sandefjord hele 3-0. En skikkelig cupbombe! Nå skal de måle krefter mot en annen østkantklubb - byrival Vålerenga. Kampen spilles hjemme på Nordre Åsen.


Skeidoksenes leder, Jonny Olsen, har en kort kommentar:

– Det blir gøy å slå ut nok et Eliteserielag på veien til Ullevaal!

Nå får de storfint fotballbesøk på Nordre Åsen. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Cupfest

Daglig leder i Skeid, Steinar Sæthre, tror dette kan bli veldig moro:

– Ja, dette var noe i hvert fall jeg håpet på. Det blir folkefest og cupfest. Den sportslige utfordringen er vi klare for å ta, det skal bli veldig moro å møte rivalen borti gata. Vi gleder oss skikkelig, og vi skal tromme sammen dugnadsinnsaten. Dette blir et stort arrangement, sier Sæthre - her kan du lese hva klubben skriver om den kommende kampen.


Vålerenga vant 1-0 over 2. divisjonslaget Grorud i den 2. cup-runden 1. mai.

Nå er det bare å sette av kvelden!

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...