Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Dette var veien til toget for Johanne

Dette er bekken, fra Movann og nedover mot Dautjern, som nå har blitt en elv. Foto: PRIVAT

Regnet de siste dagene har gjort mye skade. Denne brua bruker Sørbråten-folket for å komme over til togstasjonen. Slik så det ut i dag - torsdag.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 03.09.2015 kl 10:34

SØRBRÅTEN: Onsdag skrev Nordre Aker Budstikke om regnet som har fosset ned over Oslo i mange timer natt til onsdag og utover onsdagen.

Oslo Brann- og redningsetat har meldt om oversvømmelser flere steder. Blant annet om Kværnerbyen, der røranlegget som fører Alnaelva under bebyggelsen ikke klarte å ta unna de store vannmengdene, og et stort antall kjellere ble oversvømt. Barnehage på stedet ble også evakuert.

På Kjelsås ble turveien fra Kjelsås og innover mot Monsetangen i går offer for regnet, turveien skled ut flere steder.

Var bekk – nå er det en elv

Dette er bekken, fra Movann og nedover mot Dautjern, som nå har blitt en elv. Foto: PRIVAT

Johanne Sundby bor på Sørbråten, og bruker Gjøvikbanen fra Snippen stasjon. Dette er snarveien hun pleier å ta for å komme til stasjonen, å gå rundt er et stykke lenger.

Alt regnet i går gjorde at deler av brua sto under vann også torsdag.

– Dette er bekken, nå elva, fra Movann og nedover mot Dautjern, forteller Sundby, og fortsetter:

– Vi krysser den bekken for å komme til Snippen stasjon, men heldigvis går det jo an å gå et lenger stykke for å komme rundt.

LES OGSÅ: Halvparten av Nordre Aker-boligene blir skattlagt: – De fleste vil merke svært lite til eiendomsskatten, sier Raymond Johansen

Fossen gir lyd

– Det er fortsatt mye vann i bekken i dag. Lyden av vannet som fosser demper alt annet her oppe, forteller Sundby, som også er ivrig hundekjører fra området.

I følge yr.no er det meldt om mer nedbør i Oslo-området torsdag kveld, oppholdsvær fra i natt og fredag.

Har du opplevd oversvømmelse i Nordre Aker, eller har bilder av været?Send oss en e-post!

Dette er bekken, fra Movann og nedover mot Dautjern, som nå har blitt en elv. Foto: PRIVAT

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...