Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Dette vil Lyn gjøre mer av

Vennskapsturneringen med Lyn og barn og ungdom fra Refstad asylmottak var vellykket. Lyn blir gjerne med på flere slike turneringer. Foto: FRANK HALSE

Etter en vellykket vennskapsturnering med Lyn-spillere og flyktninger fra Refstad asylmottak, undersøker Lyn om det er mulig å få til flere turneringer.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 19.04.2016 kl 11:25

KRINGSJÅMed spillere, trenere, familie og venner var om lag 40 mennesker samlet til vennskapsturneringen med barn og ungdom fra Refstad asylmottak.

Fra Lyns side var det Vegard Hammershaug som var med på å dra i gang turneringen.

SE MER: Slik så det ut mellom Lyn og Tromsø

Med, ikke mot

– Det hele startet med at en spiller på mitt Gutter 2003-lag og hans mor ville gjøre noe fint for flyktningene og utfordret meg som trener, og Lyn som klubb, til å ta litt samfunnsansvar og arrangere en vennskapskamp MED, og ikke mot Refstad asylmottak, sier Hammershaug.

LES MER: Nabooppgjør på Bislett: - Lyn spilte som forventet

Vennskapsturneringen med Lyn og barn og ungdom fra Refstad asylmottak var vellykket. Lyn blir gjerne med på flere slike turneringer. Foto: FRANK HALSE

Videreutvikle

Han synes det var mye fotballglede ute på matta.

– Jeg kjenner ikke til om det har vært arrangert liknende arrangement tidligere, men dette var så vellykket i form av at det var fotballglede, læring og nye bekjentskaper for alle gutta som var med. Vi jobber for tiden med å se på muligheten for å gjenta eller videreutvikle arrangementet, sier Hammershaug.

LES MER: Lyn var konger i 20 minutter

Lyn spilte vennskapsturnering mot ungdommer fra Refstad asylmottak i helgen. Foto: FRANK HALSE

– Det var en veldig positiv opplevelse for alle parter og vi er i gang med å undersøke hvordan dette kan bli noe som gjennomføres jevnlig. Kanskje i samarbeid med andre klubber og/eller mottak i nærområdet.

LES OGSÅ: Kjelsås IL: – Vi ønsker å inspirere andre idrettslag i Norge til å gjøre en innsats for mindreårige flyktninger i sine lokalmiljøer

Vennskapsturneringen med Lyn og barn og ungdom fra Refstad asylmottak var vellykket. Lyn blir gjerne med på flere slike turneringer. Foto: FRANK HALSE

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...