Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Digget X-Games i miniatyr i vintersola

DIGGA DET PÅ STORO: Søskenparene Evita (9) og Lucas S. Lopes (8), og Johannes (6) og Mathilde Prestkvern Aas (8) var med alle tre dagene, og måtte bare komme tilbake hver dag. Foto: STIAN LINNES

Mens de internasjonale ski- og brettstjernene imponerte i big air-konkurransen i det enorme stillashoppet i Tøyenparken, «digga» de som kanskje er fremtidens stjerner litt mindre forhold på Storo.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 29.02.2016 kl 14:47

STORO: Noen måtte kanskje gni seg et par ganger i øynene da de passerte Storotorget i helgen. En, riktignok noe mindre, utgave av stillashoppet fra X-Games dukket nemlig opp utenfor kjøpesenteret.

Mathilde på snowskate i bakken på Storo. Foto: STIAN LINNES

Mini-games

Anledningen var Mini-games på Storo. 200 barn var innom og prøvde seg på snøen i løpet av de tre dagene arrangementet varte.

LES OGSÅ: Obs! Nå må du passe på. Skal du til Storo kan du havne i Holmenkollen

– Tilbudet var gratis, åpent for alle, og med moro og utfordringer for alle nivåer og aldre. Den yngste som prøvde seg var to og et halvt år, og barn i hovedsak fra 6 til 14 år var de ivrigste deltagerne, forteller hovedarrangør Stian Linnes i 4Kids.

Det var 4kids, som sammen med Storo Storsenter, sto bak arrangementet. De hadde voksne instruktører i bakken, som viste triks til barna som ville prøve.

– Her var alt fra dem som prøvde seg to-tre ganger, til de som holdt det gående i flere timer, sier Linnes.

Ikke helt som big air på Tøyen, men skikkelig moro for de litt mindre! Foto: STIAN LINNES

LES OGSÅ: Ask (12) er norgesmester i sparkesykkel

Fra snowboard til rompeakebrett

Under Mini-games kunne deltakerne prøve snowboard, snowskates, mini-ski, eretic snowscoot og/eller rompeakebrett. Alle deltakerne fikk premier.

Strålende helgevær satte en perfekt ramme rundt aktivitetene.

– Sola gjorde det imidlertid utfordrende med snøen, men vi hadde backup med snø i henger som vi fylte på med og som holdt akkurat hver dag, sier Linnes.

Snøen var «skikkelig markasnø», kjørt inn fra Solemskogen.

LES OGSÅ: Nytt skate og sparkesykkelanlegg på Storo

Moro utenfor kjøpesenteret på Storo. Foto: STIAN LINNES

Tilbyr aktiviteter for barn og unge

4Kids driver med det som beskrives som «kule aktiviteter», og holder kurs, skoler og camper i hovedsak innen snowboard, skateboard og sparkesykkel/scoot. Tilbudet er alt fra kvelds- og helgekurs, til aktiviteter som strekker seg over en hel uke.

LES OGSÅ: Vent til poden ser denne! - Sparkesykkel med musikkanlegg, horn, lys og vindskjerm

– Vi gjør også events som dette på Storo der deltagelse som regel er gratis. Vi hadde for eksempel verdensmesteren i sparkesykkel på besøk i skateparken på senteret i sommer, med oppvisning og sparkesykkelskole, sier Linnes.

LES OGSÅ:

Litt is i magen var nødvendig før man satte utfor bakken og ned på Storo-snøen. Foto: STIAN LINNES

Nordre Aker Budstikke: Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...