Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Del­te ut 50.000 kro­ner i stor års­fi­nale:

Dis­se fikk ju­le­ga­ve fra Oslofondet

Kjelsås Allidrett sammen med juryen. Foto: Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Tre av Oslofondet-vin­ner­ne kan plus­se mer på kon­to­en. I 2014 har barne- og ung­doms­ak­ti­vi­te­ter fått 250.000 kro­ner fra Oslofondet.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 05.01.2015 kl 15:31

SKØY­EN: I foa­je­en på Hafslunds ho­ved­kon­tor på Skøy­en var stem­nin­gen litt eks­tra elek­trisk da tre av Oslofondets vin­ne­re i 2014 var sam­let til fi­nale sist uke.

250.000 til 16 sø­ke­re

I lø­pet av 2014 har nem­lig Oslofondet - sam­ar­bei­det mel­lom Hafs­lund og Me­die­hu­set ditt-Oslos lo­kal­avi­ser - delt ut 250.000 kro­ner til barne- og ung­doms­ak­ti­vi­te­ter i Oslo.

Si­den ja­nu­ar har 200 sø­ke­re søkt om støt­te til pro­sjek­ter på tilsammen om lag 2,5 mil­li­o­ner kro­ner. 16 av dem har fått inn­vil­get søk­na­de­ne sine, og det har der­for gått pen­ger til blant an­net sko­le­korps, kor, dan­se­klub­ber, spei­der­grup­per, sjø­korps, ung­doms­klub­ber, lang­renn, bas­ket, turn, fek­ting og sjakk i de fire ut­de­lings­run­de­ne i år.

LES OM ALLE OSLOFONDET-VINNERNE HER!

De siste 50.000 kro­ne­ne i fon­det ble delt ut sist uke til Kjels­ås All­id­rett, Eke­berg sko­les musik­korps og ung­doms­klub­ben The Ra­ven på Roms­ås.

Ju­ry­en, be­stå­en­de av an­svar­lig re­dak­tør Tore Bol­ling­mo i Me­die­hu­set ditt­Os­lo, kom­mu­ni­ka­sjons­sjef Ka­ta­ri­na Fin­neng i Hafs­lund, Anya Sø­dal fra Oslo id­retts­krets og Tri­ne Jakobsen i UngOrg, fikk være ju­le­nis­ser ekstra tid­lig i de­sem­ber.

Turn, in­stru­ment og dans

- Kjels­ås All­id­rett er et breddetilbud av bes­te mer­ke og en flott re­pre­sen­tant for all id­retts­ak­ti­vi­tet som dri­ves blant by­ens barn og unge. All­id­ret­ten på Kjels­ås tref­fer over 300 barn i by­de­len og med stor ak­ti­vi­tet går det unna på «for­bruks­va­rer» som er­te­po­ser, bal­ler, kjeg­ler, tjuk­ka­ser, fall­skjer­mer, mer­ke­bånd og ben­ker, het det i ju­ry­ens be­grun­nel­se om Kjels­ås All­id­rett som fikk før­s­te­plas­sen og 25.000 kro­ner eks­tra.

- Eke­berg Sko­le­korps er en flott re­pre­sen­tant for alle unge mu­si­ke­re i Oslo. Et­ter noen år med ned­gang er det igjen med­lems­vekst for fle­re av by­ens sko­le­korps, men med nye med­lem­mer trengs nye in­stru­men­ter, sa ju­ry­en om andreplasen, og mot­ta­ker av 15.000 kro­ner.

- The Ra­ven på Roms­ås er en flott re­pre­sen­tant for de man­ge til­bu­de­ne som fin­nes for barn og unge i Gro­rud­da­len. Med ut­gangs­punkt i klub­ben på Roms­ås har man skapt et dan­se­mil­jø som har sta­dig ny­re­krut­te­ring og som gir de unge en mø­te­plass og en are­na for å ut­vik­le dan­se­gle­de, ut­tal­te ju­ry­en om tred­je­plas­sen, The Ra­ven, som fikk 10.000 kro­ner.

LES MER OM OSLOFONDET, OG ALLE VINNERNE I 2014, HER!

 

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 blir Nordre Aker Budstikke ny, som ren nettavis på nab.no. Les mer om det her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev ved å sende en mail, eller fyll ut skjemaet under.

 

Laster inn ...

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...