Nordre Aker Budstikke

Disse bilmerkene «flytter inn» på Ullevål

Snorklipping hos Bertel O. Steen Ullevål 19. april. Foto: Jarle Nyttingnes/Bertel O. Steen

Bertel O. Steen utvider sortimentet i sin flaggskip-butikk på Ullevål.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 23.04.2018 kl 09:21

ULLEVÅL: Fra 19. april tilbyr Bertel O. Steen biler fra Peugeot og Kia fra sin flaggskipforhandler på Ullevål - i tillegg til Mercedes-Benz og Smart, som har vært solgt fra forhandleren i mange år.

Bertel O. Steens forhandler ligger i Sogn Arena, i Klaus Torgårds vei, som ligger mellom Blindern videregående, og Esso og McDonald's Gaustad.

LES OGSÅ: McDonald's vurderer å stenge på grunn av russebråk

Marius Hayler, konserndirektør i Bertel O. Steen Detalj, sier i en pressemelding at dette grepet vil styrke Peugeot og Kia i Oslo samtidig som Mercedes-Benz beholder sin sterke posisjon.

- En viktig grunn er at det for kundene våre er en fordel å kunne se på flere bilmerker og modeller på ett og samme sted. Forhandleren på Ullevål ligger også svært sentralt til med enkel adkomst. Det at Bertel O. Steen på Ullevål nå kan tilby flotte bilmodeller fra fire bilmerker, vil gjøre dette til et av Oslos beste bilhus, sier Marius Hayler.

Endrer navn til Bertel O. Steen Ullevål

Forhandleren endrer samtidig navn til Bertel O. Steen Ullevål AS.

- Vi gleder oss til å vise frem enda flere av Bertel O. Steen-konsernets flotte produkter til både eksisterende og nye kunder. Vi skal samtidig klare å ivareta posisjonen som selve flaggskipet for Mercedes-Benz i hovedstaden. Alle merkene vil nyte godt av å ha dedikerte og kompetente medarbeidere samlet her. Sammen skal vi bygge Oslos flotteste bilhus, sier en entusiastisk Johnny Kristian Danielsen, daglig leder hos Bertel O. Steen Ullevål i pressemeldingen.

Bertel O. Steens forhandler på Skøyen stenger dørene fra 1. mai. Salg av nye biler vil deretter overtas av Bertel O. Steen Ullevål, mens servicemarkedet for Peugeot vil ivaretas av Bertel O. Steen-forhandlerne på Økern og Asker & Bærum.

LES OGSÅ: Bilist kjørte på syklist i fotgjengerovergang – stakk av

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...