Nordre Aker Budstikke

Disse butikkene bytter navn

G-MAX i Vitaminveien ved Storo Storsenter. Foto: Karl Andreas Kjelstrup (Arkivfoto)

Gresvig omprofilerer sportskjedene G-Sport og G-Max.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 19.08.2019 kl 12:45

ULLEVÅL/STORO: Sportsforhandleren Gresvig AS vil samle alle butikkene sine under merkevaren Intersport og bygge et tettere samarbeid med Intersport International, verdens ledende aktør innen sportshandel, melder selskapet i en pressemelding.

– Vi er glade for å offentliggjøre vår nye merkevarestrategi og for å utvide vårt kommersielle samarbeid med Intersport International. Sportsbransjen er i en fundamental endring ettersom de ledende merkevarene for sportsutstyr i økende grad fokuserer på direkte salg gjennom eide kanaler og salg gjennom et begrenset antall foretrukne detaljhandelspartnere. Intersport er verdens ledende forhandler av sportsutstyr. Ved å omprofilere til Intersport sikrer vi at kundene våre vil ha markedsledende tilgang til de ledende merkene som de elsker, sier Lars Kristian Lindberg, administrerende direktør i Gresvig AS.

For tiden driver Gresvig butikker under merkevarene G-Sport, G-MAX og Sportshuset Outlet, i tillegg til Intersport. I henhold til den nye strategien vil alle butikkene hete Intersport. Outletkjeden Sportshuset Outlet vil bli omgjort til Intersport Outlet. Prosessen starter umiddelbart, men de fleste butikkene omprofileres første halvår 2020. Det er uklart om omleggingen vil føre til at noen butikker legges ned.

I Nordre Aker har Gresvig både en G-Sport og en G-MAX-butikk på Storo Storsenter, og en G-Sport-butikk på Amfi Ullevaal på Ullvaal stadion.

Konkurransen i sportsbransjen har vært hard de siste årene, og Gresvig har vært nummer to bak konkurrenten XXL. Opprettelsen av Sportshuset Outlet mot slutten av 2018 var et trekk i denne konkurransen, skrev DN i fjor.


Gresvig-konkurrent XXL åpnet butikk ved Storo Storsenter i fjor, og ble den tredje sportsbutikken på kjøpesenteret. XXL, som er den største sportskjeden i Norge, har ifølge DN den siste tiden innrømmet prisjuks.

LES OGSÅ: Milsluker'n får ny eier

Som en del av den nye strategien med omprofilering vil det bli etablert en rekke Intersport-flaggskipbutikker i de største byområdene i Norge, forteller Gresvig-direktøren.

– Vi vil heve kundeopplevelsen i butikkene våre til et nytt nivå, samtidig som vi omfavner salg på nettet i en integrert omnikanal-strategi. Vi mener denne endringen er viktig for fortsatt forbedring og vekst, og den representerer et spennende neste steg mot vår langsiktige ambisjon om å etablere Gresvig som norgesledende innen sport, sier Lindberg i pressemeldingen.

Gresvig ble grunnlagt i 1901, og driver mer enn 200 butikker over hele landet med en butikkomsetning på 4,2 milliarder kroner i 2018. Intersport hadde en butikkomsetning på 11,6 milliarder euro i 2018 og er med mer enn 5500 tilknyttede butikker i 43 land, verdens ledende forhandler av sportsutstyr. Intersport ble etablert i 1968, og har hovedkontor i Sveits.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...