Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Disse går inn i valgkampen som landets største Unge Høyre-forening

STØRST: Noen av medlemmene i Vestre Aker Unge Høyre, landets største Unge Høyre-forening. Foto: VESTRE AKER UNGE HØYRE

En milepæl er nådd for Vestre Aker Unge Høyre, som samler bydelene Nordre Aker, Vestre Aker og Ullern: Ungdomsforeningen har passert Bergens Unge Høyre i antall medlemmer, og er landets største avdeling av Høyres ungdomsparti.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

NORDRE AKER: Bydelene Nordre Aker, Ullern og Vestre Aker Unge Høyre er samlet i foreningen som har fått navnet Vestre Aker Unge Høyre.

Nå har lokalforeningen blitt større en Bergens Unge Høyre og er med det landets største lokalforening. De er per i dag 221 medlemmer, vel 30 flere enn bergenserne.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

– Det har lenge vært en intens kamp mellom Vestre Aker Unge Høyre og Bergens Unge Høyre om å være landets største lokalforening, men nå har Nordre Akers Unge Høyre-forening blitt desidert størst, sier Ådne Tverfjell Madsen, leder av Vestre Aker Unge Høyre.

LES OGSÅ: Bare Kristoffer (24) representerer Nordre Aker i bystyret

Nynorsk, prøver og russetid

Han mener den høye medlemsveksten skyldes et svært engasjert styre, mange ivrige medlemmer og et økende politisk engasjement blant ungdom.

– Mange ungdommer er opptatt av skolepolitikk og synes Unge Høyre har mange gode ideer. Eksempel på saker som engasjerer er å gjøre nynorsk valgfritt, anonym retting av prøver og flytte eksamen til før russetiden. Mange velger derfor å melde seg inn i Unge Høyre for å støtte de sakene man er enig i, sier Madsen.

LES OGSÅ: Kristin Vinje: Korsvollmoren som vil fjerne barnetrygden

Han tror også noen velger å engasjere seg for å lære mer om politikk og bli kjent med annen engasjert ungdom.

– Selv har jeg har, for eksempel fått være med Vestre Aker Unge Høyres styre på lunsj på den amerikanske residensen og diskutert politikk med USAs fungerende ambassadør Julie Furuta-Toy.

Skoledebatter

Det bygges opp til en valgthriller i Oslo til høsten. Høyre har sittet med makten i 18 år, men utfordres av Arbeiderpartiet som har ligget høyt på meningsmålingene så langt i år.

LES OGSÅ: Jørgen og Malin støvsugde, bakte boller og inviterte ordførerkandidaten hjem til Tåsen

Unge Høyre skal gjøre sitt for å holde byen blå, lover Madsen.

– På valgtorg og skoledebatter på Oslos videregående skoler skal vi overbevise ungdom om å stemme på Fabian Stang som ordfører i Oslo. I tillegg skal vi være med på å besøke tusenvis av hjem i Nordre Aker og i resten av Oslo.

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...