Nordre Aker Budstikke

Disse gutta har definitivt ikke bare ligget på sofaen i romjula

Kjelsås 05-gutter, fra venstre: Michael Mosfjell, Filip Lea, Samuel Bjerke, David Isaksen, Morten Holmgren, Ferdinand Steen, Leon Smorr, William Sonerud, Edward Eng Bruer, Daniel Padin og Amandus Holm. Foto: Chris Tallerås Steen

– De fortalte oss etter kampen at de aldri hadde møtt et lag som spilte håndball som oss, og at de var ganske så imponerte, forteller trenerapparatet bak 05-gutta fra Kjelsås.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 02.01.2019 kl 15:23

KJELSÅS: – At vi endte opp med å spille om niendeplassen, er litt rart, ettersom bare ett lag tapte like få kamper som oss, nemlig vinnerne fra Finland. Men slik er håndball, og vi viste jo blant annet at en kompisgjeng fra Kjelsås kan herje med Sveriges beste håndballag.

Forteller trener Lars-Erik Sonerud til lokalavisa, og han er svært fornøyd med innsatsen til Kjelsås Gutter 05, som deltok i årets Norden Cup i romjulen.

- I Norden Cup møtes noen av de beste lagene fra Norge, Sverige, Danmark og Finland, og man må bli invitert for å være med. I år var det finske BK-46, sammensatt av flere finske G05-lag, som vant, men Kjelsås møtte jo blant annet svenske Kungsängens SK, som regnes for å være best i Sverige i denne aldersklassen.

LES OGSÅ: Hunden Ulf gikk gjennom isen, nå advares det mot å legge utpå

Imponerte

– Vi slo dem med fire mål, i en kamp hvor guttene våre virkelig fikk vist hva de er gode for. Lagledelsen deres fortalte oss etter kampen at de aldri hadde møtt et lag som spilte håndball som oss, og at de var ganske så imponerte. At Kungsängen selv ble slått med bare ett mål av vinneren fra Finland, i den eneste andre kampen de tapte, viser jo litt av potensialet til laget vårt, forteller den andre treneren, Sverre Holm.


De forteller videre at Kjelsås-gutta kun tapte én kamp i hele mesterskapet, mot fysisk store gutta fra Storhamar. Mer skulle det ikke til, før man kom på tredje plass i gruppespillet, og dermed ikke klarte å komme til kvartfinalen i cupen. Storhamar skal etter sigende ha spilt en strålende kamp mot akkurat Kjelsås, og gikk selv til finalen mot finnene.

Med fart og variasjon

– Om du hadde spurt oss før vi dro av gårde til Norden Cup, hadde vi nok vært veldig fornøyde med en niendeplass. Men når vi nå så hvordan laget vårt stod frem, vet vi jo at det er mulig å ha enda høyere ambisjoner enn som så. Kjelsås Gutter 05 har ikke fysisk store spillere, men spiller med en fart og variasjon som altså gjør at vi klarer å spille jevnt med de aller beste lagene i Norden. Vi skårer fra alle posisjoner, og er veldig opptatt av at alle på banen skal kunne avslutte, sier trener Sonerud.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...