Nordre Aker Budstikke

– Disse gutta kommer vi helt garantert til å høre mer fra!

Lyns gutter-02 - som har hatt en kjempesesong, nå venter juniorfotball. Foto: LYN GUTTER-02

De har skrevet seg inn i klubbhistorien. Fire år i ungdomsfotballen er over, nå venter juniorspill i 2019.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 07.11.2018 kl 18:51

KRINGSJÅ: Lyns gutter-02 har mye å være stolte av etter årets sesong. Trener Tresor Egholm oppsummer sesongen:

– En god erfaring

– Sesongen 2018 har vært en lang og god erfaring for Lyn gutter-02. Første tellende kamp ble spilt 11. mars i Oslomesterskapet som vi senere skulle gå helt til topps i, mens første seriekamp ble spilt 19. mars på Valle Hovin mot fjorårets interkretsmester 16 år - nemlig Vålerenga. Lyn vant denne kampen 2-1 og det ble starten på 25 kamper i interkretsserien, som i aller siste seriekamp den 27. oktober endte med interkrets-seriegull til Lyn, det har aldri skjedd før i klubbhistorien, forteller Egholm.

Men ikke minst spilte også Lyn-gutta seg helt til semifinale i NM 16 år, det er historisk i klubben.

– På veien ble gode klubber som Drøbak-Frogn, Mjøndalen og Sarpsborg 08 slått ut, selv om det måtte straffesparkkonkurranse til i kvartfinalen på Sarpsborg Stadion. Mot Rosenborg BK ble det tap etter ekstraomganger i seminfinalen, men en delt 3. plass i Norgesmesterskapet i fotball for gutter 16 år er en kjempeprestasjon av gutta. Den beste breddeklubben i årets NM, fortsetter Egholm.

– Fire år

Det er fire år siden sist Lyn vant OBOS Cup i gutter 16-årsklassen. I helgen kunne gutta også juble over seier i cupen, i Vallhall.


– Etter fire fantastiske år i ungdomsfotballen skal Lyn gutter-02 nå inn i juniorfotballen - men disse gutta kommer vi helt garantert til å høre mer fra i fremtiden!

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...