Nordre Aker Budstikke

Serveringsstedet skal ikke bare være en «sukkerbombe»

Kunal Pandey sammen med ansatt Ayana Kawakami. Foto: Cecilie Sunde Lien

Drifter Kunal Pandey forteller at de har endret konseptet litt etter etterspørsel.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 10.08.2021 kl 08:31

DISEN: Nyinnflyttede Banarsi har tatt over lokalene i Lettvintveien 39, med inngang fra Grefsenveien, og hvor Grefsen Hudpleie tidligere holdt til. Det fristes med «unike konditorivarer og sjokolade».

Drifter Kunal Pandey sier til Nordre Aker Budstikke at han er veldig fornøyd med lokalene, flere naboer har stukket innom og ønsket dem velkommen - noen også med blomster i hånda.

– Vi er veldig takknemlige for at gårdeier valgte oss, for det var mange i kø for å få dette lokalet. Det er et fint sted for folk å komme innom på vei til, eller tilbake, fra jobb eller skole, mener Pandey.

17.juli flyttet Banarsi inn i lokalene på Disen. Foto: Cecilie Sunde Lien

Endret konseptet

I utgangspunktet ønsket Banarsi å endre inntrykket av at indiske konditorier er en «sukkerbombe». Etter å ha overtatt lokalene merket de at målgruppen også hadde andre behov:


– De lokale ønsker også påsmurt, lunsj, klassiske kaker og konditorvarer. Fordi vi har ulike målgrupper endret vi litt konseptet vårt.

I tillegg til lunsjtilbud, tilbyr de også «internasjonale delikatesser».

Banarsi har også valgt å rette seg mot studenter:

– For studenter, som ofte har lite penger, er det viktig å få i seg rimelig og sunn mat, sier Pandey.

Pandey mimrer fra da han selv var student og syntes det var vanskelig å ha råd til sunne måltider.


– Derfor har vi valgt å rette oss mot studentene og tilbyr blant annet rimelige ferske og hjemmelagde vegetarretter, frister Pandey.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...