Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Disse kan vinne penger til barn og unge i Oslo nord/vest

Sjekk de finalistene fra Ullern, Vestre Aker og Nordre Aker og stem på din favoritt nå!

Finalistene til å vinne penger fra Oslofondet fra Ullern, Vestre Aker og Nordre Aker, Tiger karateklubb, Oslo Treklatreklubb, Nordre Aker og 2. Bestum sjøspeidergruppe. Frist for å stemme er 23. mars 2014. Foto: Foto: Privat/dittOslo/Illustrasjonsfoto

Her er finalistene som kan vinne midler fra Oslofondet våren 2014. Nå kan du stemme på din favoritt! Kandidaten som får flest stemmer vinner beløpet det er søkt om. Fristen for å stemme er søndag 23. mars kl. 24.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 13.03.2014 kl 11:41

ULLERN/VESTRE AKER/NORDRE AKER: Oslofondet er et samarbeidsprosjekt mellom Mediehuset dittOslos lokalaviser og Hafslund, med formål å støtte aktiviteter for barn og ungdom i nærmiljøet.

Oslofondet deler ut 250.000 kroner i 2014. Fire ganger i året deles det ut inntil 12.500 kroner til hver av fire vinnere fra hvert område (se faktaboks*) som dekkes av Mediehuset dittOslos lokalaviser.

Slik stemmer du

Mange gode søknader har kommet inn, og juryen har valgt ut følgende tre finalister fra bydelene Ullern, Vestre Aker og Nordre Aker.

Nå er det viktig at du stemmer på den kandidaten du mener bør få søknaden innvilget. Trykk her for å gå til stemmesiden, eller direkte på en av kandidatene under. Fristen for å stemme er søndag 23. mars kl. 24.

Vinneren blir kandidaten som sammenlagt får flest stemmer fra leserne og juryen (leser- og jurystemmene teller 50/50 hver).

 

Kandidat 1: Oslo Treklatreklubb

Om søkeren: Vil få flere unger ut i skogen for lek og fysisk bevegelse. Skape et sosialt treffpunkt for barn og foreldre i nærmiljøet, med månedlige klatretreff (april - oktober). Klubben er startet i Nordre Aker, men kan eksporteres. Utstyret kan på sikt lånes ut til godkjente treklatreklubbinstruktører.

Søker midler til: Klatrestartpakke med tau, seler, karabinkroker, slakk line,osv.

Søker om: 10.000 kroner

VIL DU STEMME PÅ DENNE KANDIDATEN? TRYKK HER FOR Å GÅ TIL STEMMESIDEN!

 

Kandidat 2: 2. Bestum sjøspeidergruppe

Om søkeren: Eneste sjøspeidergruppe i Oslo, tilknyttet Norges speiderforbund. Rekrutterer barn og ungdom fra tiårsalderen fra Bestum-, Ullern- og Skøyen-området. Speiderne får opplæring i navigasjon, sikkerhet på sjøen og sjømannskap.

Søker midler til: Har gått til innkjøp av en «ny» seilbåt (1978 modell, 30 fot) og søker støtte til innkjøp av navigasjons- og sikkerhetsutstyr.

Søker om: 12.500 kroner

VIL DU STEMME PÅ DENNE KANDIDATEN? TRYKK HER FOR Å GÅ TIL STEMMESIDEN!

 

Kandidat 3: Tiger karateklubb

Om søkeren: Tiger karateklubb holder til på Frysja kunstsenter ved Teknisk museum. Klubben har i overkant av 200 medlemmer, hvorav ca. 150 er under 16 år. Klubben har lenge hevdet seg både nasjonalt og internasjonalt i karate, og har treningspartier alle hverdager.

Søker midler til: Dagens treningsmatter er slitte, og klubben trenger et komplett matteområde på 12x12 meter.

Søker om: 12.500 kroner

VIL DU STEMME PÅ DENNE KANDIDATEN? TRYKK HER FOR Å GÅ TIL STEMMESIDEN!

 

Resten av byen

Det er også valgt ut tre kandidater fra hver av avisene Lokalavisen Groruddalen, Nordstrands Blad og dittOslo i sentrumsbydelene.

Du kan også stemme på kandidater fra disse områdene. (Trykk på avisnavnene over for å gå videre).

Juryen

Leserstemmene leges sammen med stemmene fra juryen. Stemmene fra juryen og leserne teller 50 prosent hver.

Juryen består av kommunikasjonssjef Katarina Finneng i Hafslund (t.h. på bildet under), ansvarlig redaktør Tore Bollingmo i Mediehuset dittOslo, Anya Sødal i Oslo Idrettskrets (t.v.) og Trine Jakobsen i UngOrg.

Trykk her for å gå til stemmesiden!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...