Nordre Aker Budstikke

Disse lagene møter Skeid og Kjelsås i år

Det ble ett møte mellom Kjelsås og Skeid i 2020 – 3. oktober på Grefsen stadion. Også i 2021 er de i samme divisjon. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Våre to 2. divisjonslag møtes i samme avdeling også i 2021. Her kan du se avselingsoppsettet.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 13.01.2021 kl 23:48

KJELSÅS / NORDRE ÅSEN: Onsdag vedtok forbundsstyret i Norges Fotballforbund ble de to avdelingene i 2. divisjon, offisielt under navnet PostNord-ligaen etter hovedsponsoren.

– I år som i fjor blir det to tøffe avdelinger med mange spennende oppgjør. I oppsettet er det tatt hensyn til reise og sportslige kriterier, samtidig som er det litt variasjon fra i fjor, sier daglig leder i Divisjonsforeningen, Kari Lindevik, til forbundets nettsider.

Lokaloppgjør

Naboene Kjelsås og Skeid spiller i samme avdeling - avdeling 2. og vi kan derfor se frem til spennende nabooppgjør i bydelen!

Byrival VIF2 er plassert i avdeling 1. Det er også Asker og Bærum. Dermed blir det ingen flere kamper i umiddelbar nærhet, og lagene må belage seg på en reisesesong.

Nordre Aker-lagene slipper imidlertid unna de aller lengste reisene, ved at for eksempel Tromsdalen, Fløya og Brattvåg er plasser i den første avdelingen.


Avdeling 2 har flere lag fra sør- og vestlandet. De lengste reisene blir til Trøndelag, med blant annet Rosenborg 2, Nardo og Levanger.

– Vi har hatt et godt samarbeid med Divisjonsforeningen om oppsettet. Vi håper og tror at 2021-sesongen kan bli mer normal enn den i fjor, og gleder oss til seriestart. Selve spilleplanen blir offentliggjort 20. januar, sier Rune Pedersen i NFFs konkurranseavdeling, til nettstedet.

Dette sier trenerne

– Det blir viktig å sette sammen en tropp som trives sammen, for vi skal mye ut på reise i år. Ellers så er førsteinntrykket at det blir en slitsom vinter på videorommet for Jørgen Bjørn, for det er mange lag her vi trenger å lære mer om, sier Kjelsås-trener Eivind Kampen på klubbens Facebook-side.

Skeid-trener Gard Holme sier dette til Skeid.no om hva han synes om 2021-oppsettet:

– Vi er fornøyde med det oppsettet vi fikk, men tipper lagene i avdeling 1 er enda mer fornøyde siden de slipper å møte Skeid. Blir gøy med mange nye lag vi ikke har møtt på noen år, også tror jeg vi skal gjøre en litt grundigere analyse av de andre lagene før vi skal mene for mye om hvem som blir de største konkurrentene våre.


Så da er det bare å håpe at 2021 gir rom for mer fotball enn det 2020 gjorde! Selv om Skeid spilte seg til opprykkskvalik for 1. divisjon:

De to 2. divisjonsavdelingene i 2021 ser slik ut:

Avdeling 1:
Kongsvinger
Kvik Halden
Moss
Eidsvold Turn
Vålerenga 2
Asker
Bærum
Alta
Tromsdalen
Senja
Fløya
Hødd
Brattvåg
Florø

Avdeling 2:
Øygarden
Sotra
Vard Haugesund
Egersund
Arendal
Flekkerøy
Odd 2
Notodden
Fram
Kjelsås
Skeid

Nardo
Levanger
Rosenborg 2

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...