Nordre Aker Budstikke

Disse vil bli skolens nye rektor

Ullevål skole ligger i Ullevål Hageby og har rundt 400 elever. Foto: Karl Andreas Kjelstrup (Arkivfoto)

Blant har både rektor og assisterende rektor ved samme skole i Bærum søkt på stillingen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 06.02.2021 kl 16:23

ULLEVÅL: Jobben med å skaffe Maria Hägnefelts erstatter er i gang, 61-åringen går av med pensjon til sommeren. Svensken har hatt jobben siden høsten 2017.

– Dette er en fantastisk fin skole. Med god stemning og positivt personale og herlige elever og foreldre. Som jeg sa til min sjef om det å være rektor her: Jeg går glad til skolen hver dag og lykkelig hjem! sa Hägnefelt til Nordre Aker Budstikke i slutten av januar.

Tidligere denne uken gikk fristen for å søke på stillingen ut. Totalt var det ti søkere, fordelt på seks kvinner og fire menn.

Se hele søkerlista lengre ned i saken!


Skolen har rundt 400 elever fra 1.-7.trinn og 70 ansatte. 40 av de ansatte er pedagogisk personell. Ullevål skole, som ble etablert i 1926, ligger i John Colletts allé i Ullevål Hageby.

– Veldrevet skole

I søknaden skrev Utdanningsetaten at det er en veldrevet skole som søker rektor. Den har gode strukturer og et høyt ambisjonsnivå.

«Skolen kjennetegnes av et godt arbeidsmiljø og et sterkt profesjonsfellesskap med takhøyde for å være seg selv. Foreldregruppen representerer en viktig støttespiller for skolen. Blant annet er det et sterkt engasjement rundt Ullevål skolekorps som er et populært tilbud for elevene», het det i stillingsutlysningen.

Ullevål skole ligger i Ullevål hageby.

Visjonen til skolen er «Vi skal sammen skape et godt skole- og læringsmiljø for alle våre elever».


Den nye rektoren må være opptatt av å sikre elevene en skolehverdag som legger grunnlag for et godt utdanningsløp.

«Vi søker en skoleleder som leder tillits- og kunnskapsbasert og som evner å skape oppslutning om felles mål. (...) Ullevål skole trenger en tydelig leder som involverer og engasjerer, og som ønsker å videreutvikle skolen i samarbeid med dedikerte elever, ansatte og foresatte.»

Assisterende rektor har søkt

Flere av søkerne har bakgrunn som skoleledere. På søkerlista er det også en konsulent og en lektor. Ingen av de ti søkerne er unntatt offentlighet.

Skolens nåværende assisterende rektor, Karl-Otto Aaker har søkt på stillingen.

Det har også rektor ved Norsk fagskole for lokomotivførere, Korsvoll-bosatte Kai Erik Jensen. Han har tidligere vært avdelingsleder ved Nordberg skole og assisterende rektor på Ullevål skole.


Cecilie Raddum, som er rektor ved Bryn skole, er også på søkerlisten. Det er også assisterende rektor ved en annen barneskole i Oslo, Anamarija Lekse, ved Hallagerbakken skole.

Både rektor Frode Sømme og og assisterende rektor Kathrine Nilssen ved Jong skole i Bærum har søkt på rektorjobben ved Ullevål skole.

Søkere til stillingen som rektor på Ullevål skole

  • Yemlahi, Chair (40) M Økonomikonsulent - 0262 Oslo
  • Ween, Silje (39) K Ressursleder FIKS (UiO) - 0492 Oslo
  • Sømme, Frode (58) M Rektor - 1344 Haslum
  • Aaker, Karl-Otto (47) M Assisterende rektor - 0760 Oslo
  • Jensen, Kai Erik (57) M Rektor - 0881 Oslo
  • Upe-Våge, Sandra (46) K Lektor med tilleggsutdanning i musikk/pedgogikk - 7079 Flatåsen
  • Raddum, Cecilie (56) K Rektor - 0586 Oslo
  • Berg, Kathrine (53) K Studieleder MDD/ KDA - 0591 Oslo
  • Nilssen, Kathrine (49) K Assisterende rektor - 1350 Lommedalen
  • Lekse, Anamarija (49) K Assisterende rektor - 0680 Oslo

Kilde: Utdanningsetaten

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...