Nordre Aker Budstikke

Død person funnet i Maridalen

FUNNET: En død person ble funnet i Maridalen onsdag klokken 15.00 Foto: Arkivfoto

En mann er pågrepet for likskjending etter likfunn i Maridalen

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 19.07.2018 kl 11:46

MARIDALEN: Politiet har funnet en død person ved et skogholt i Maridalen.

Den døde personen ble funnet i Maridalen i Oslo onsdag klokka 15, dette meldte Dagbladet i dag.

Lokalavisa fulgte pressekonferansen til Oslo politi klokken 11.00 via Dagbladet

LES OGSÅ: Lette med helikopter etter røyk i Maridalen, onsdag

Ble først meldt som skogbrann

I går ca klokken 15.00 ble det funnet en død person i et skogholt i Maridalen, noen hundre meter nordvest for Hammeren. Hendelsen ble først meldt som en skogbrann, men det ble funnet en forbrent person.


I umiddelbar nærhet ble det funnet en norsk statsborger i femtiårene som er siktet for drap og likskjending. Han er kjent for politiet fra tidligere voldssaker.

Politiet har jobbet intenst siden i går, også med avhør av den siktede.

Vet ikke hvem det er

– Personen er ikke identifisert, så vi har ikke varslet pårørende. Den avdøde vil bli obdusert i løpet av dagen, vi kommer tilbake med mer detaljer etter det, sa Anne Solem, seksjonsleder for etterforskning av alvorlige voldssaker ved Oslo politidistrikt under pressekonferansen.

Politiet har snakket med flere vitner i saken og de ønsker å komme i kontakt med vitner som kan ha vært i området eller andre som kan ha opplysninger om saken.

– Alle observasjoner er interessante. Ring 22669966, sa politiet under pressekonferansen.


– Vi kommer ikke til å gå i detaljer om avhøret, vi kommer tilbake med mer.

Fengslingsmøtet er i dag klokken 13.00.

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...