Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Dramatisk da Lyn tok seg til NM-finalen

Lyns jenter 16 slo Sogndal i semifinalen

VANT: Lyn slo Sogndal 2-0 under årets Norway Cup. - Vi spilte bedre den kampen, sier Trener Tresor Egholm. FOTO: ARILD JACOBSEN

Lyn J16 slo Sogndal etter straffespark i NM-semifinalen. Nå venter Voll i finalen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 17.09.2013 kl 13:26

OSLO/SOGNDAL: Lyn reiste forrige uke til Sogndal for å jakte finaleplass i NM for jenter 16. Jentene hadde før det oppgjøret slått sogndalingene 2-0 under årets Norway Cup, og dro til saftbygda stinn av selvtillitt.

Startet bra

Trener Tresor Egholm er svært fornøyd med inngangen av semifinalen.

- Vi skaper mange sjanser og Tiril Haga scorer etter en halvtime. Men etter det tar Sogndal helt over og de har mest troa. De klarer å redusere rett før slutt, og det er ikke ufortjent, sier han.

I ekstraomgangene begynner Lyn å spille fotball igjen, men det ender til slutt opp med straffesparkkonkurranse.

- Keeperen vå redder to straffer, mens vi kun bommer en gang, sier en fornøyd Egholm.

SE HØYDEPUNKT FRA LYN-NYBERGSUND

Kjempestemning

Etter kampen var det selvsagt stor stemning blant jentene.

- Det ble en fin busstur over fjellene og hjem igjen. En så lang reise blir lettere når man har vunnet.

Og det at laget fikk spille på Tippeliga-arenaen til Sogndal var en spesiell opplevelse.

- Jeg tror det var inspirerende og kult for jentene. Det var omtrent 400 tilskuere på kampen. Vi blir litt misunnelig når vi spiller på et så flott anlegg. Jeg skulle ønske Lyn kunne bygget er slikt anlegg, ler Egholm.

Lys fremtid

Treneren er veldig fornøyd med hvordan tingenes tilstand er i Lyn.

- Det gror veldig godt i Lyn. Alle lag fra J13 og opp til a-laget skal spille semifinale i OBOS-cup, og de er med i toppen av serien. I tillegg har et par spillere tatt steget opp på a-laget, mens mange spiller på rekruttlaget i andredivisjon, sier han.

- Jentene er veldig dedikerte og treningsvillige. I tillegg er det et godt samhold i klubben.

12.oktober spilles finalen, og kampen går mest sannsynelig på Bislett.

- Vi møter Voll fra Klepp i finalen. De er et rent 97-lag, med en landslagsspiller. De er et fysisk robust lag, så dette blir en spennende finale. Det kommer til å bli en utrolig opplevelse for jentene, sier Eghom.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...