Nordre Aker Budstikke

Drift som normalt igjen etter testing av bussjåfører

Parkerte busser ved Furubakken bussanlegg i Bærum fredag. Foto: Ole Berg-rusten/NTB

Siden torsdag kveld har over 200 ansatte i Unibuss i Bærum blitt testet for koronavirus etter at den britiske varianten ble påvist på et bussanlegg torsdag.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

OSLO: – Av de litt over 200 som har blitt testet siden i går kveld, er det ingen positive covid-svar, sier kommunikasjonssjef Emilie Mejlænder i Unibuss til NTB.

Torsdag kveld ble det påvist koronasmitte av den britiske varianten hos en ansatt ved Furubakken bussanlegg i Bærum. Vedkommende er ansatt i Unibuss, som kjører på oppdrag for Ruter i Oslo og Bærum.

Det er bussanlegget ved Furubakken i Bærum som er rammet. Foto: Ole Berg-rusten/NTB

Fra før er det ni sjåfører som er i isolasjon, og som har fått påvist vanlig covid-19. Dette er sykdomsforløp som startet for lenge siden, ifølge Mejlænder.

Hurtigtesting av bussjåfører ved anlegget startet torsdag kveld og fortsatte fredag.


Som følge av testingen ble flere bussruter innstilt fredag, men ved 18-tiden går driften igjen som normalt.

Følgende linjer var rammet fredag morgen: 40, 41, 45, 46, 48, 130, 140, 140E, 235, 220 og 230.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...