Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Drillo gjør trenercomeback i Lyn

FUNNET SPISSEN: Drillo er meget bevisst på at spillerne må spille regelmessig på klubblagene. Nå må Joshua King overbevise landslagssjefen den neste måneden. Foto: Arkivfoto:Andreas Lindbæk

Egil «Drillo» Olsen har ikke gjort sitt som fotballtrener. Den tidligere landslagssjefen går inn i trenerteamet til Lyn.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 19.06.2014 kl 18:44

OSLO: Egil «Drillo» Olsen første kamp for Lyn blir kommende søndag når Lyn møter Førde på Bislett. Den kampen kan du se direkte på dittOslo.no

- Jeg har tidligere trent Lyn i fire år på slutten av 80-tallet og bor i nærområdet. Treningsfeltet ligger nesten i hagen min. Jeg har hatt et møte med de andre trenerne og synes dette ser veldig spennende ut, sier Drillo til Lyns nettsted.

Les også: Se Lyn mot Førde direkte

Den tidligere eliteserieklubben sliter i 2. divisjon og er nest sist på tabellen. Forrige uke ga trener Finn Bredo Olsen beskjed om at han sluttet med umiddelbar virkning.

Drillo blir ikke hovedtrener, men går inn i trenerteamet sammen med Jonas Rygg (som blir hovedtrener) og Viggo Strømme. Sammen leder de laget i kamp mot Førde på Bislett søndag.

Drillo møter spillerne under torsdagens trening på Kringsjå.

Han skal forsette som kommentator i TV 2, men kommer til å lede minst en trening i uka og være med under kamper som ikke kolliderer med kommentatorjobben.

- Vi er kjempefornøyde med denne løsningen. I dette teamet får vi kontinuitet, faglig tyngde og erfaring. Dette var plan A, og vi er glade for å få den på plass allerede nå, sier styreleder Odd Karlsrud i Lyn. (©NTB)

Les også: Bredo ferdig i Lyn

Les også: Bastionen: - En voksen og riktig avgjørelse

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...