Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Denne trenger hjelp:

Egen facebookside for Gustav

Foto: PRIVAT

Engasjementet for å hjelpe katten er stort, og nå har den fått egen facebookside.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 24.06.2016 kl 07:36

GREFSEN: Nordre Aker Budstikke skrev i går om katten, som sannsyligvis er en såkalt Main Coon-rasekatt, som er observert i hvert fall tirsdag kveld i Gamle Kjelsåsvei.

Floker

– Jeg så den sent i går kveld. Har også sett den tidligere, men synes veldig synd på den, da den går rundt med store floker i pelsen. Store som tennisballer, forteller Madelen Støkkebo, som la ut melding om katten på Nordre Aker Budstikkes facebookside samme kveld.

Vil ikke løftes

Hun har ikke fått sjekket om katten har chip.

– Den vil ikke løftes opp. Jeg fikk tak i den så vidt, og fikk klippet bort en av flokene. Men det er jo flere, sier hun.

Eier

En Main Coon-oppdretter fra Ytre Enebakk hørte om katten. Hun tipset om mulig eier til katten. En person som tidligere bodde i nærheten av Gamle Kjelsåsvei, nå i Drammen, mistet en slik katt i 2013, levert fra samme oppdretter.

Hvis det skulle vise seg å være samme katt, heter den Gustav, og som da har vært på rømmen lenge.

Steller den

Nordre Aker Budstikke kjenner også til at oppdretteren skal ha tilbudt seg å stelle katten og fri den fra floker og annet i pelsen, hvis den blir funnet og tatt hånd om.

Sett katten?

Engasjementet for katten er stort, og nå har Janne Eide Solvang opprettet egen facebookside for katten, blant annet for å samle observasjoner og annen info om katten, og hun oppfordrer folk til å like siden.

Vet du noe om denne katten, eventuelt meld ifra på Gustavs facebookside, eller til Nordre Aker Budstikke.

Siste oppdatering 24. juni er at katten igjen er observert i Gamle Kjelsåsvei, og at noen har klippet bort flere floker på katten.

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...