Nordre Aker Budstikke

Eivind Kampen blir ny Kjelsås-trener

Assistenttreneren tar over roret etter Jan Aksel Odden.

NY MANN: Eivind Kampen ble nylig klar som hovedtrener for 2.-divisjonsklubben Kjelsås. Her i aksjon som assistent for Jan Aksel Odden forrige sesong. Foto: Foto: Thomas Granerød

Eivind Kampen (29) var assistenttrener i Kjelsås forrige sesong. Nå får den tidligere Adeccoliga-spilleren hovedansvaret.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

KJELSÅS: - Det blir en utrolig spennende tid. Jeg gleder meg til utfordringene som kommer, sier Kjelsås' nye sjef, Eivind Kampen.

29-åringen tar over trenerjobben etter at Jan Aksel Odden valgte å takk ja til et tilbud fra Fjellhamar FK rett før jul.

Odden hadde signert ny kontrakt for Kjelsås, men jobben som daglig leder og trener i klubben hvor karrieren startet, fristet mer. Plutselig sto Kjelsås uten hovedtrener fire måneder før seriestart.

Sa nei

Etter det Nordre Aker Budstikke erfarer var klubbens sportslige leder, Viggo Antonsen, raskt ute med å ønske seg assistenttrener Eivind Kampen som ny sjef.

Og da skvatt 29-åringen.

- Jeg takket først nei, humrer Kampen, som etter litt betenkningstid kom på andre tanker.

- Dialogen med Viggo (Antonsen) har vært god og jeg trives i klubben. Det føles riktig for meg å være her, men jeg går inn i trenerjobben med stor ydmykhet. Jeg har ikke erfaring på dette nivået, sier Kampen, som startet som assistent på A-laget i november 2010.


Viser tillit

Eivind begynte fotballkarrieren i Fagernes IL, før turen gikk til Lyn og Norges Toppidrettsgymnas.

Deretter ble det Adeccoliga-spill i Raufoss og Oslo Øst (senere Manglerud Star). Kampen avsluttet sin aktive karriere med å rykke opp med Strømmen fra 2. divisjon i 2009. En lårskade satte en stopper for videre spill noen måneder senere.

Nå er det altså treneryrket som gjelder for den tidligere Oslo Øst-kapteinen.


- Hvordan vil du karakterisere deg selv som leder?

- Jeg er veldig opptatt av å gi gutta på laget tillit. Det er mange av spillerne i Kjelsås som har vært med lenge. Vi skal lære av hverandre, sier Kampen.

- Hvordan vil Kjelsås framstå under Eivind Kampen?

- Vi skal bygge videre på det Odden har gjort de to siste sesongene. Vi skal være pasningssikre, men ikke på en naiv måte. For meg handler fotball alltid om å vinne, og det må vi ta konsekvensene av. Noen ganger vinner man på en pen måte, andre ganger blir det mer stygt. Kjelsås skal even å gjøre begge deler.

- Hva er målet kommende sesong?


- Sportslig må vi bli bedre, men et resultatmål snakker vi ikke om nå. I fjor havnet vi på en 7. plass, og det var en sesong vi bare ville glemme fortest mulig. Gutta følte de ikke fikk vist potensialet sitt. Nå er alle i Kjelsås revansjesugne, sier klubbens unge trener, Eivind Kampen.

Kjelsås sesongåpner borte mot Byåsen 14. april.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...