Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

«Ekspertene»: Vålerenga blir nummer ni

Hva mener du? Hvilken plass havner Enga på? Tipp her!

Vålerenga slo Sarpsborg 5-3 i jubileumskampen 29. juli 2013 på Ullevaal Stadion Foto: Christian Haksø

Flere medier tipper Vålerenga på niendeplass i Tippeligaen 2014. Hvilken plassering tror du Enga tar?

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 18.04.2014 kl 11:55

OSLO: Trener Kjetil Rekdal tror det blir jevnt fra fra fjerde til tiende-ellevte lag i årets tippeliga. Så langt har VG, Aftenposten, Nettavisen og Cmore tippet at Vålerenga tar en niendeplass i år.

- Sånn var det i fjor og. Vi ble nummer elleve og var ikke mange poeng bak sjetteplassen. Det er ikke noe ulogisk å plassere Vålerenga mellom 5.- og 11.-plass, så får vi se. Vi har kun hatt fokus på utvikling, så får vi ta målsetting etter hvert, men klart det er naturlig at vi ønsker å gjøre det bedre enn i fjor. Det er en logisk målsetting, sier Kjetil Rekdal til Nettavisen.

I vinduet øverst forklarer Rekdal om mulig plassering for Vålerenga denne sesongen.

Her kan du lese vår kommentar om Vålerengas sjanser i 2014

Tipsene fra de andre ekspertene kommer nederst i saken. Tror du at du kan mer om Vålerenga enn både dittOslo og andre eksperter? I skjemaet nedenfor kan du levere inn ditt tips for Vålerengas 2014-sesong.

Tipp Vålerengas plassering her:

Laster inn ...

Laget vi er mest usikre på

Det er mange spørsmål rundt VIF denne sesongen, både offensivt og defensivt, noe som gjør det vanskelig å spå hvordan det skal gå i år. Våre eksperter har likevel endt opp med en niendeplass for Vålerenga, mener Cmore.

En sesong eller to til

Trolig blir ingen i Vålerenga veldig skuffet hvis klubben ikke kjemper om de øverste plassene på tabellen denne sesongen. De fleste har innsett at det kanskje vil ta en sesong eller to til, før VIF er tilbake. mener VG.

VGs råd: Skaff egen stadion - nå. Vålerenga blir aldri en stabil toppklubb før dét er på plass. Imens tror VG på en plass rundt midten av tabellen i 2014.

Liten opptur

Vi tror på en liten opptur for et ungt Vålerenga-lag, men ingen topp-plassering allerede i år. Vil trolig kjempe om en plass midt på tabellen, og vi har valgt å plassere Oslo-klubben på en niendeplass, mener Nettavisen.

Hestekuren godt nytt

Vålerenga var den aller største skuffelsen sesongen 2013. Nå er det gjort enkelte kloke grep som gir tro på fremgang, mener Aftenposten.

 

Mål og høydepunkter: Engas unggutter slo Fredrikstad

Mål og høydepunkter: Målfest for VIF mot Godset

 

Video: Vålerengas treningskamper i opptak

Samleside: Her finner du alle våre Vålerenga-saker.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...