Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Ekstramillioner til bydelsbudsjettet

-Det borgerlige budsjettforliket i bystyret gir omkring 100 millioner ekstra til bydelene. Dermed blir det en langt lysere situasjon.

-Det borgerlige budsjettforliket i bystyret gir omkring 100 millioner ekstra til bydelene. Dermed blir det en langt lysere situasjon også i Nordre Aker, sier bydelsutvalgets nestleder Erik B. Skei (V).

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 05.01.2015 kl 15:34

NORDRE AKER:  Leder i Nordre Aker musikk- og kulturutvalg, Tor Itai Keilen, maner til motstand mot administrasjonens budsjettforslag - les saken her.

Etter bystyrebehandlingen ser det imidlertid mye lysere ut.

Likevel kulturell skolesekk?

- Det borgerlige budsjettforliket i bystyret gir omkring 100 millioner ekstra til bydelene. Dermed blir det en langt lysere situasjon også i Nordre Aker. Ekstramidlene har vært varslet, men kommer likevel svært godt med.

- Ut fra de signalene som er gitt også fra andre partier skal vi klare å få flertall for å øke frivillighetsmidlene og opprettholde den kulturelle skolesekken, sier Erik Borge Skei (V) som er nestleder i bydelsutvalget.

Les også: Slik blir Nordre Aker Budstikke i 2015

Andre påplusninger

De økte bevilgningene rekker ifølge Skei også til flere andre påplusninger ut over det forslaget som foreligger.

- Det ligger an til enighet om å styrke skolehelsetjenesten, og spesielt psykisk helse for ungdomsgruppen. Et lavterskeltilbud her kan være av stor betydning. Ut over dette er det sannsynlig at vi får til mer penger til tjenestene overfor eldrebefolkningen, blant annet med økte midler for hjembaserte tjenester, sier Borge Skei.

Tar gjerne imot besøk

Borge Skei understreker at bydelsutvalget gjerne tar imot besøk når budsjettet behandles allerede torsdag klokken 18.

- Men jeg kan også berolige de som er opptatt med andre aktiviteter nå i førjulsstria. Jeg har stor tro på at vi skal klare å reversere de kuttene Keilen er mest opptatt av - og i sum komme ut med et budsjett som, til tross for at det er stramt, sikrer god drift for bydelen, sier Borge Skei.

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 blir Nordre Aker Budstikke ny, som ren nettavis på nab.no. Les mer om det her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev ved å sende en mail, eller fyll ut skjemaet under.

 

Laster inn ...

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...