Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Elektro-gigant flytter inn her

Grunnarbeidene er unnagjort, og bygget skal stå ferdig i 2017. Her er tomta avbildet i fjor høst. Lengst nede i Nydalsveien er kontorene til Egmont Norge. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Men shopping blir det nok ikke.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 20.04.2016 kl 18:40

NYDALEN: Det er eiendomsnettstedet Estate Nyheter som forteller at Avantor har fått i havn en leieavtale med Elkjøp i det nye kontorbygget som er under oppføring i Nydalsveien, på spikerverktomten, hvor Christiania Spigerverks smelteovner en gang lå.

Det er hovedkontoret til Elkjøp som skal inn i lokalene, ifølge Destinasjon Nydalen. Dermed blir det neppe shoppingmuligheter, for dem som hadde sett for seg det.

Elkjøp skal ha 7000 kvadratmeter av kontorbygget, som totalt er på 13.000 kvadratmeter. Avantor ønsker ikke å uttale seg om prisbetingelsene, men bekrefter at det dreier seg om en langsiktig avtale.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

Ferdig i 2017

– Vi ser frem til å få Elkjøp som leietaker i Nydalen. Det er en flott bedrift og en solid virksomhet, sier Øystein Thorup, administrerende direktør i Avantor, til Estate Nyheter.

Utbyggingen av spikerverktomten vil bestå av tre næringsbygg og fem boligblokker. Det første av næringsbyggene, Nydalsveien 12, er allerede ferdig og huser blant annet Egmont Norge. Bygget Elkjøp skal inn i skal stå ferdig i 2017.

LES OGSÅ: Solgt millioner over takst – før visning: Når noen banker på døra med 10 millioner kroner

Mer nytt i Nydalen

Det er stor aktivitet i Nydalen for tiden. Denne uken kunne vi fortelle at Avantor planlegger storstilt boligutbygging, med blant annet en blokk på 17 etasjer, i Sandakerveien 113-119.

På Gullhaug torg har planene for et 16-etasjers bygg, kombinert med næring og boliger, tegnet av Snøhetta, møtt motstand blant lokalpolitikerne.

Rett ved siden av Elkjøps nye hovedkontor åpnet aktivitetssenteret Fangene på Fortet tidligere i år.

Og til sommeren gjenåpner det nyoppussede Torgbygget, med restaurant og mange nye servicetilbud. Sjekk hvilke her!

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...