Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

- En kjærlighetserklæring til byen

"Nye" Grefsen barneskole offisielt åpnet mandag

- Når jeg ser hvor stolte alle er og hvor mye de gleder seg til å ta skolen i bruk, fra rektor til førsteklassingen med litt for stor ransel, så vet jeg at dette har vært en riktig og viktig investering, sier ordføreren.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 10.09.2014 kl 12:19

GREFSEN: Grefsen Barneskole er nå ferdig rehabilitert, ombygget og utbygget. Mandag var det høytidelig åpning - også med ordfører Fabian Stang på plass.

- Det er ingen ting jeg gjør med større glede enn å åpne nye skoler. Når jeg ser hvor stolte alle er og hvor mye de gleder seg til å ta skolen i bruk, fra rektor til førsteklassingen med litt for stor ransel, så vet jeg at dette har vært en riktig og viktig investering, sier ordføreren til avisen i etterkant av åpningen.

Les også: "Norges nye Justin Bieber?" - Idol-Jesper bor på Tåsen

Det handler også om «kjærlighet», om satsningen på alle disse store rehabiliterte og nye skolebyggene.

En kjærlighetserklæring

- Skolebyggene er for meg en synlig kjærlighetserklæring til alle som bor i denne byen, og det er selvsagt hyggelig med en ny og fin skole. Men det er fremdeles innholdet i skolehverdagen, samspillet mellom lærere, elever, foreldre og foresatte som er det viktigste for at barna skal få muligheten til å realisere drømmene sine og leve gode liv,ifølge Stang.

Rektor ved Grefsen Barneskole, Anton Rygg, kan fortelle at skolens brukere er strålende fornøyd med den nyrehabiliterte og utbygde skolen.

- Fantastisk fin

- Vi synes at skolen har blitt fantastisk fin. Det er en fryd å se hvor stolte og glade elevene er. Som jeg sa i talen på åpningen: med slike elever, ansatte og foresatte er det lett å være rektor.

Les også: Ny ungdomsskole på Ullevål åpner til høsten

- Jeg vil også gjerne benytte anledningen til å skamrose alle de som har bidratt i oppbyggingen av skolen, og som har gjort at Grefsen fremstår som et mønsterprosjekt. Entreprenør AF, en fantastisk dyktig og hjelpsom stab i Avdeling for skolebygg i Utdanningsetaten, og ikke minst Undervisningsbygg med prosjektleder Jan-Fredrik Gulseth i spissen, sier rektor, noe han også poengterte i åpningstalen.

Hall til nyttår

Rygg kan ellers fortelle at den nye idrettshallen - på uteplassen på andre siden av Kapellveien - etter planen skal kunne tas i bruk fra nyttår.

Les også: Rektor kastet seg ut i dansen foran 800 måpende elever

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...