Nordre Aker Budstikke

En liten «stue» ved elvebredden

På innsiden av det lille bygget ved Akerselva. Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE

Ved Akerselva er det satt opp en liten «stue», eller en tilsynelatende badstue. Men hvem som eier den, det vites ikke i skrivende stund.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 19.12.2019 kl 14:51

KJELSÅS: Lesere melder om et lite «hus», eller en tilsynelatende badstue, som er satt opp ved elvebredden, ved Akerselva, mellom Kjelsås og Nydalen. Dette skal ha skjedd denne måneden, etter det som er viderefortalt til avisa.

Lesere undrer seg over lokasjonen, og frykter at dyrelivet ved elva skal forstyrres.

Tidligere i år har Nordre Aker Budstikke omtalt en flytende badestamp i Akerselva, som ikke Bymiljøetaten likte særlig godt. Det viste seg den gangen å være Kroloftet, en kunstnerforening som også holder til langs Akerselva, som hadde installert badestampen på elva. Den ble ganske fort fjernet.

Vi har tatt kontakt med en i ledelsen i Kroloftet, Oscar Honeyman-Novotny, som sier til avisa at han ikke vet hvem som har plassert dette lille bygget ved elva. Avisa har også spurt Bymiljøetaten om de kjenner til opphavet, men har så langt ikke lykkes i å motta noe svar, onsdag.

OPPDATERT: Torsdag svarer Bymiljøetaten følgende:


– Denne badstuen er ikke søkt om til Bymiljøetaten, og vi kjenner ikke til hvem som eier den. Vi kommer til å følge opp saken.

Nordre Aker Budstikke oppdaterer saken.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...