Nordre Aker Budstikke

En mester-konkurranse der du også får poeng for å rydde!

Kick-off på Grefsen skole, mandag etter vinterferien - en ny TL-mester skal kåres.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 26.02.2019 kl 07:24

GREFSEN: Mandag etter vinterferien startet med kick-off for TL-mesteren 2019 (trivselsleder-mesteren), ved Grefsen skole. 140 elever fra 1. til 4. klasse samlet seg i kultursalen.

Heie opp og frem

Arrangementet startet med TL-dansen og videohilsen fra Kjartan Eide, daglig leder TL-Norge, og Mats Hansen, Sommerkropp-kongen, hvor begge ønsket elevene ved Grefsen skole lykke til med årets arrangement.

Rektor Are Enger ga en kort hilsen til elevene, i tråd med skolens verdier om å heie hverandre opp og frem, og ønsket alle lykke til. Grefsen skoles egen TL-konge, Johnny Leo Olsen, gjennomgikk puljeoppsett, program og når de ulike konkurransene skal gjennomføres.

HER KAN DU SE FLERE BILDER OG LESE SAKEN FRA FORRIGE MESTER-KONKURRANSE VED GREFSEN SKOLE

Øvelser

Øvelser som elevene skal prøve seg på er blant annet: Flaggkamp, 90 grader, blinkstafett med vann, speedstack, fotballbowling, hoppetau og hjernetrim.


– Øvrige TL-elever er med som meddommere og elevene vil få poeng etter hver konkurranse. God oppførsel, fair play, rydding av utstyr og annet kan gi plusspoeng. Aktivitetene foregår i skolens storefri og det er frivillig å delta. Til slutt vil det være bronsefinale og finale, hvor hele skolen inviteres for å heie frem den endelige vinner av årets TL-mester, forteller rektor.

– Glede og mestring

Han legger til:

– Grefsen skole ønsker aktive elever og fartsfylte dager. Med TL-mesteren får vi begge deler.
Vi skaper glede, mestring og vennskap på tvers av klasse og trinn. TL-mesteren foregår i storefri fra uke 9 – 23 og vi gleder oss veldig til å se alle elevene i aksjon denne perioden.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...