Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

En mulig Miss Norway i Grefsenveien

Kanskje skal Eva representere Norge i Miss Universe, hvis hun blir Miss Norway. Foto: Bjørn Sagen

Eva (23) har kommet seg helt til semifinalen i Miss Norway. – Jeg ville utfordre meg selv litt!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 09.03.2016 kl 16:49

STORO: Eva Erga gleder seg til å stille i semifinalen i Miss Norway i midten av april.

– Ja, klart det. Vi er vel 24 jenter som skal kjempe om en plass i finalen, forteller Eva, 23 år.

– Ga mersmak

Jenta, opprinnelig fra Stavanger, som om få dager flytter inn i Grefsenveien, er med i missekonkurranse for andre gang.

– Jeg var i finalen i Miss Norway i 2012 og lærte veldig mye. Det ga mersmak og jeg ville utfordre meg litt videre. Jeg så en annonse for påmelding, og tenkte at; ja, hvorfor ikke prøve meg for andre gang.

Foto: Artur Kostkowski

LES OGSÅ: Nydalensrevyen - de har lagt igjen bagasjen for godt!

150 jenter

– Det er 150 andre jenter som var påmeldte, og jeg er veldig fornøyd med å ha kommet så langt som jeg har gjort, sier Eva videre, som til daglig er student, hun holder på med siste året før ferdig som sosionom.

– Jeg liker å jobbe med mennesker og ønsker å hjelpe mennesker på en profesjonell måte og synes sosionomutdannelsen er en fin utdannelse som gir flere jobbmuligheter.

Ellers har ikke Eva vært særlig i modellbransjen før hun meldte seg på Miss Norway.

Foto: Bjørn Sagen

Frivillig og forbilde

– Nei, men klart det er noe jeg godt kan tenke meg å jobbe litt med fremover. Kommer jeg riktig så langt i missekonkurransen, så er jo også det noe å bruke videre også i forhold til frivillig arbeid, og ikke minst å være et forbilde for andre unge jenter, sier Eva, som allerede er frivillig i Røde Kors.

Ellers bruker hun også fritiden på trening.

– Jeg trener en del, særlig liker jeg godt å løpe ute i naturen.

Nå skal tiden frem mot midten av april også brukes på å lære seg mediemekanismer, drive blogging, lære seg å gå på cat walk'en, alt etter oppfordring fra missearrangementet.

– Fornøyd uansett

– Jeg er litt spent for utfallet for semifinalen. Uansett om jeg går videre eller ikke, er jeg fornøyd med innsatsen min, understreker sørlandsjenta.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Nordre Aker Budstikke: Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...