Nordre Aker Budstikke

– En nydelig gjeng å jobbe med!

Kjelsås gutter 19 år kan feire opprykk til Interkrets-spill for 2021. Kjelsås gutter 19 år kan feire opprykk til Interkrets-spill for 2021. Bak fra venstre: Johannes, Elias, Haakon, Henrik, Adrian, Markus, Ian, Eirik, Ludvig, Rasab, Endrias, Haider, Joakim, Axel, Lars Olav. Rad 2: Olve, Simon, Joakim, Sondre, Aksel, Philip, Lars Henrik, Chanin, helt foran: Bror. Foto: KJELSÅS FOTBALL

Kjelsås juniorgutter har sikret opprykk til Interkrets.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 31.10.2020 kl 08:35

KJELSÅS: Kjelsås G19 sikret torsdag kveld opprykk til Interkrets med seier 5-0 over Kolbotn.
Årets sesong i 1. divisjon med 13 kamper endte med 12 seire og en uavgjort og med en målforskjell på hele 58-8.

Laget har nå to sesonger bak seg uten tap i seriespillet og laget skal etter 2 strake opprykk spille Interkrets G19 i 2021.

– Alle har bidratt

Både spillere og trenerapparat var selvfølgelig godt fornøyd etter at opprykket ble endelig klart etter torsdagens seier.

– En utrolig kul sesong. Jeg er veldig stolt av disse gutta. Vi har 35 mann i troppen og alle har bidratt hele veien. Alle har vært med på å bygge en utrolig god kultur, og dratt hverandre i riktig retning. Resultatet er at vi går ubeseira gjennom en hel høst, sier trener Axel Pedersen.

Trener Lars Olav Andersen legger til at da de startet opp igjen etter koronastoppen, så har laget hatt gode økter, selv om det ikke har vært lov å trene med kontakt:


– Da vi endelig fikk trene ordentlig igjen viser gutta at de har lagt ned en skikkelig innsats i vårmånedene. Det de sjøl har gjort på feltet er mye av grunnen til at vi er der vi er nå.

Utfordringen har vært å få trene jevnt, og det har vært mye usikkerhet knyttet til kamper og Interkrets:

– Men den go´en i treningsarbeidet og den motivasjonen de har klart å hente frem til hver match, den har vært utrolig givende å få være en del av. Alle spillerne har bidratt og alle har hatt en viktig rolle. Det er det aller kuleste! En nydelig gjeng å få jobbe med.

Trenerteamet til juniorgutta: Fra venstre: Joakim, Axel, Jørgen og Lars Olav.

Hva med neste sesong?


– Vi har fått testet oss mye i år, og får testet oss skikkelig neste sesong i interkrets. Det blir gøy å møte de beste lagene i byen og omegn. Et par uker ferie nå og så starter arbeidet mot neste sesong. Lista er lagt og vi går inn i hver match med en ambisjon om å vinne. Neste sesong blir tøffere, men det er veldig kult å få være en del av Kjelsås nå. Juniorlag i interkrets, U21 lag i 4. div. og A-lag i 2. div. Det er gøy for gutta og dette er de stolte av.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...