Nordre Aker Budstikke

Kuppet før visning:

– En perle!

Lachmanns vei 44B gikk unna. Foto: KROGSVEEN

Sier megleren om eiendommen med prisantydning på 18 millioner, men som ble solgt langt høyere - før visning.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 12.09.2018 kl 11:37

KJELSÅS: Eiendommen i Lachmanns vei på Kjelsås ligger flott til på pynten, med fantastisk utsikt.

I tillegg var det kanskje ikke bare nærheten til Marka, men også bassenget i hagen som gjorde folk interesserte. Ihvertfall gikk boligen unna før visning.

Eiendommen hadde en prisantydning på 18 millioner, men ble kuppet før visning til hele 19.5 millioner - 1.5 million over prisantydning.

Det er også en bassengdel på eiendommen i Lachmanns vei 44B. Foto: KROGSVEEN

– En perle

Eiendomsmegler Camilla Bjerke Olsen i Krogsveen forteller:


– Eiendommen er en perle, og som det fremkommer av annonsen er dette en sjelden anledning. Den har en fantastisk beliggenhet, er usjenert og veldig godt vedlikeholdt, i tillegg til at det holder en god standard. Utsikten får du ikke mange steder, sier Bjerke Olsen.

Hun fortsetter:

– Det har vært veldig bra med interesse for huset. Det var ikke en budrunde, kun et lykkelig par som henvendte seg direkte til selger og fikk ja.

262 kvadratmeter

Boligen har fire soverom, og primærrom er på 262 kvadratmeter. Huset er bygget i 1975, og tomten er på 1004 kvadratmeter. Det er også dobbel garasje til eiendommen.

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...