Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

En tett og vrien kamp

Maren Thoresen fra venstre og Noor Eckhoff fra bortekampen i dag i Grimstad, førstnevnte måtte gå av banen i første omgang, med skade. Foto: LYN FOTBALL

– Vi kunne med litt mer hell og dyktighet tatt alle tre poengene, men det kunne også blitt null, sier trener Glenn Kleven.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 27.05.2017 kl 18:45

GRIMSTAD: Etter en viktig og sterk seier sist helg mot serieleder Byåsen, var det en vrien bortekamp som ventet i Grimstad mot Amazon Grimstad. Hjemmelaget er betydelig forsterket etter en dårlig fjorårssesong.

Guro Bergsvand i duell med Amazonespiller. Foto: LYN FOTBALL

Ingvar Graffer oppsummerer kampen.

– Det ble som ventet en tett kamp. Som vanlig på Levermyr så blåser det langs banen, noe Lyn hadde fordel av i første omgang. Lyn har et spillemessig overtak, og er nære skåring når Jenny Røsholm Olsen skyter i tverra. en sjansefattig omgang ender 0-0, men Lyn som sagt nærmest.

Medvind

Andre omgang har hjemmelaget fordel av medvind.

– Og kommer også mye lenger frem på banen. De har et skudd i stolpen, og flere gode muligheter, men Lyn er også nære både ved Røsholm Olsen og Camilla Linberg. Men det blir ikke skåringer, og ett poeng blir med tilbake til Oslo.

HER ER KAMPFAKTA

– Helt ok

Trener Glenn Kleven synes resultatet er helt ok.

– Ett poeng på Levermyr mot et sterkt Amazon Grimstad lag er helt ok. Vi kunne med litt mer hell og dyktighet tatt alle tre poengene, men det kunne også blitt null, sånn sett helt greit med poengdeling, mener han.

LES OGSÅ:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...