Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Helt til topps:

– En treningsglad og treningsivrig gjeng

Kjelsås J-2000, fra Messecup 2015, foran fra v: Camilla Langholm, Frida Olsen Fagersand, Andrea Kirkeby, Sofie Øyen Haug, Sandra Oberg, Edda Alman-Kaas, Andrea Bergersen, Maren Lea Sivertsen, Rikke Arnesen, Tirill Bjørseth, Oda Andresen, Andre rekke fra v: oppmann Toril Hatling Schønning, trener Christian Arnesen, Ingvild Knutsen, Ragnhild Nestvold, Lise Schmedling, Åsa Ranneklev Strøm, Anniken Gjone, Thea Skårsmoen, Hedda Hatling Schønning, Ylva Marton, trener Anders Pettersen. Ikke med på bildet: Victoria Gjone, Live Ranneklev Strøm, trener Ketil Skårsmoen Foto: PRIVAT

Kjelsås 2000-jenter vant regionsmesterskapets A-sluttspill for sesongen 2015/2016 med solid margin. – Flott avslutning, sier trener Anders Pettersen som gleder seg til neste sesong.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 01.05.2016 kl 19:59

KJELSÅS: Før siste håndballkamp var spilt i A-sluttspillet for lag i region Øst, Oslo, Akershus og Østfold, var det klart at jentene tronet helt på toppen av tabellen.

– En deilig og velfortjent seier, mener trener Anders Pettersen om regionsmesterskapet.

Jentene har spilt jevnt bra gjennom hele vårsesongen og de var veldig tente på å trone på
toppen av tabellen til slutt.

LES OGSÅ: I denne elvedammen blir det ikke lov å bade før langt ut i juli

Har spilt sammen lenge

– Vi har et godt jentelag og vi har fortsatt stort sett bare spillere som har spilt håndball sammen i hele sin håndballkarriere. De elsker å spille håndball, de koser seg på banen og de har et veldig godt samhold. Det tror jeg har vært en svært avgjørende suksessfaktor, understreker Pettersen, som gleder seg over at alle ser ut til å ønske å fortsette videre med håndballen.

Spillere på høyt nivå

For tre år siden fikk Kjelsås jenter 2000 Anders Pettersen som profesjonell håndballtrener og det mener laget har vært viktig for utviklingen av håndball-ferdighetene til laget. Han er også trener for damelaget i klubben, samt regionslaget for spillere født i 2000/2001.

LES OGSÅ: Disse damene har noe virkelig spennende på gang

Styrketrening

– I treningsarbeidet legger vi mye vekt på styrketrening og vi jobber aktivt med
skadeforebyggende trening for jentene, sier trener Christian Arnesen som har fulgt laget i mange år.

Han fortsetter.

- Skal man utvikle seg som håndballspiller bør man unngå å ha for lange perioder skadet. Laget har derfor trent mindre enn de fleste lagene det konkurreres med, men heller valgt å ha kvalitet og lengde på de øktene vi har trent, forteller Arnesen.

Håndball-linjer

Nå skal nær halvparten av laget begynne på diverse håndball-linjer på videregående skole,
treningsmengden frem mot sommeren blir derfor økt for å klare å stå imot de ekstra treningene som kommer neste sesong.

– Vi har vært opptatt av at hver og en av jentene får en individuell utvikling. Håndball er en lagsport og der må alle kunne bidra til å gjøre laget så godt som mulig. Vi har sett en utrolig utvikling, og mener at nettopp bredden og styrken til hele spillerstallen er det som gjør at vi har lyktes så godt, sier trener Anders Pettersen.

Kjelsås har også med syv spillere på såkalt spillerutvikling, to på regionslaget og en på landslaget for jenter 00.

LES OGSÅ: Ikke vanskelig å forstå at en arkitekt fra London kan falle totalt for vakre Akerselva

Treningsivrig gjeng

– Vi har en veldig aktiv, treningsivrig og trivelig jentegjeng som fortsatt holder sammen
etter mange år på håndballtreninger og det er vi stolt av, sier lagleder Toril Petra Hatling Schønning for Kjelsås j00.

Hun fortsetter.

– Vi har hatt noe naturlig frafall de siste årene men vi har før kommende sesong fått 3 nye fra Nesodden som ønsket å komme til oss, så vi er en solid gjeng på 20 spillere som gleder seg til sesongen 2016/2017.

Før sesongen er over skal jentene både spille Kolbotncup, Storhamarcup, Skedsmo Beach og
NM i Beach som er blitt artige sommeraktiviteter.

Bring

Nå ser både jentene og trenerne fram til ny sesong.

- Vi gleder oss allerede veldig til neste sesong. Målet er å kvalifisere seg og dernest komme til sluttspillet i den landsomfattende Bring-serien – et uoffisielt norgesmesterskap for jenter 16, avslutter Pettersen.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...