Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

- En vintertradisjon jeg alltid gleder meg til

UTSTILLING: Til helgen stiller billedkunstner Tor Olav Foss ut i lokalene til Frysja 33. Foto: PRIVAT

I helgen stiller billedkunstner Tor Olav Foss ut, i Frysja 33. Blant annet har han malt et sidealter i 75-års jubilanten Grefsen kirke.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 25.02.2015 kl 17:49

KJELSÅS: For 14. året på rad stiller billedkunstner Tor Olav Foss ut i Frysja 33, førstkommende helg.

TIPS NORDRE AKER BUDSTIKKE!

Lys og undring

- Lys, undring og sakrale stemninger er hovedtema i alle arbeidene, forteller Foss.

Utstillingen omfatter både naturalistisk figurative og abstrakte malerier. Utstillingen i Frysja 33 har blitt en svært hyggelig vintertradisjon, og som jeg alltid gleder meg til, sier Foss, som også selv er tilstede under utstillingen.

Han er opprinnelig fra Hamar, men bodde i flere år på Grefsen.

150 utstillinger

Nærmere 150 utstillinger har det totalt blir gjennom årene som billedkunstner. Flere av bildene hans henger både "privat og offentlig".

Blant annet Telenor, Storebrand og SAS, men ikke minst også malt et sidealter i lokale Grefsen Kirke, som også i år feirer 75 års jubileum.

Mer om utstillingen (som er fra 10 - 17.00) til helgen og bilder kan ses her på kunstnerens hjemmeside.

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...