Nordre Aker Budstikke

Enda mer asfalt her

Mer asfaltering i Maridalen i år. Foto: Tom Sæland

– Grunnet omprioriteringer på etatens budsjettramme har vi fått muligheten til gjøre litt mer jobb i Maridalen i år, ifølge Bymiljøetaten.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 02.09.2021 kl 15:01

MARIDALEN: I juni omtalte Nordre Aker Budstikke at Bymiljøetaten valgte å prioritere deler av Maridalsveien mot Skar, for reasfaltering. Arbeidet startet i sommer. I den tidligere saken startet etatens seksjonssjef for veidrift og vedlikehold, Joakim Hjertum, med å understreke at det ikke blir nytt dekke på hele strekningen fra Brekkekrysset til Skar.

– Vi vil også i år utbedre enkelte partier og strekninger i Maridalen. Det vil være noen partier og strekninger der vi forsterker veikanten, og dette arbeidet har begynt, i følge Hjertum i sommer til Nordre Aker Budstikke.

Dette gjelder den siste delen før veiens ende og utfartsparkeringen ved Skar.

– Det blir ikke sammenhengende utbedringer, men punktvis her og der i større og mindre utstrekning. Det vil også bli utført punktvise reparasjoner av sprekker på strekket fra Brekkekrysset til Skar.

Asfaltdekket ble høvlet hele veien fra omtrent Hauger gård og til brua der Skarselva krysser veien. Med unntak av en kortere del der ett kjørefelt fikk ny asfalt i 2019, er begge feltene høvlet opp hele strekningen. Den utgjør rett i underkant av to kilometer.


– Det er dette stedet vi utbedrer i år. Her blir det ny asfalt. Det er fortsatt langt igjen til Brekke, sa Hjertum i sommer.

Mer asfalt

Men nå har Bymiljøetaten prioritert enda mer ny asfalt i Maridalen, og det har vært stengt - og skiltet omkjøring - på strekningen fra Maridalen kirke og mot Skar, denne uka:

– Det blir utbedringer av veien fra Maridalen kirke og innover mot Maridalen barnehage. På samme måte som vi har gjort lengre innover tidligere i sommer, ifølge Line Thams Reiersen, pressekontakt i Bymiljøetaten.

Hun fortsetter:

– Det blir full reasfaltering fra kirken til barnehagen. Fra Hammeren bru og Gamle Maridalsvei til kirken blir det lapping. Grunnet omprioriteringer på etatens budsjettramme har vi fått muligheten til gjøre litt mer jobb i Maridalen i år.


På spørsmål om hvor lang tid disse arbeidene skal vare og om eventuelt om stengt på strekningen fremover, svarer hun:

– Vi har ikke noe eksakt tid for når det blir ferdig, men arbeidet skal gjøres fortløpende de kommende ukene, sier Thams Reiersen videre til avisa.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...