Nordre Aker Budstikke

Endelig har de eget damelag

Fra Vikingskipet og det nye damelaget til Ullevål Bandy. Foto: Ullevål Bandy Damer

Nystartede Ullevål damelag i bandy dro til Vikingskipet for å spille kamper.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 25.10.2020 kl 22:40

ULLEVÅL: Det var en spent gjeng som reiste til Hamar og Vikingskipet for å spille tre treningskamper som Ullevål damelag for første gang, sist helg.

Første kamp var mot Stabæk, vi var med helt til slutten av første perioden så tok rutinen over for de godt voksne damene på Stabæk.

Neste kamp mot Ready fulget noe av det samme mønster som kampen mot Stabæk Vi er godt med i lange perioder i kampen men glipper på noen posisjoner som resulterer i flere mål bakover.

I siste kampen var Høvik motstander, og der fikk vi prøve oss på å spille 11'er bandy, noe som viste seg være flere utfordringer med tanke på større bane. Det ble flere mål bakover etter kort tid. Men vi klarte mobilisere laget som gjorde at vi fikk tettet bakover i store deler av kampen.

De to tidligere kampene var det 9¨'er bandy, da de ikke kunne stille lag for 11'er.


Vi fikk flere gode tilbakemeldinger om at vi gjorde bra motstand, spilte fair bandy fra de andre lagene vi møtte. Som trener så ser jeg mye bra ute på banen er potensiale å kunne gi bra motstand i fremtidige kamper med litt ekstra trening. Vi kommer sterkt tilbake.

Noen av kampene i Vikingskipet ble filmet å ligger på Youtube.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...