Nordre Aker Budstikke

Endelig kjøres det opp løyper her

Det har vært lite snø og våt snø. Men nå kjøres det igjen opp løyper.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 29.12.2017 kl 12:01

KJELSÅS: Senest torsdag ble Nordre Aker Budstikke kontaktet av lesere som lurer på hvorfor det ikke blir kjørt opp spor også fra Kjelsås. Tidligere har lokalavisa fortalt om oppkjøring av spor både fra Sognsvann og lenger opp i Marka. Også i Linderudkollen skianlegg.

Ikke noe å lure på hva du skal bruke dagen på. Her fra Langsetløkka fredag formiddag. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

En grunn til at det ikke er kjørt opp fra eksempelsvis Kjelsås har vært for lite snø, i tillegg til for våt snø.

Klart for Kjelsås

Men nå, siste fredagen i året, var altså turen kommet til Kjelsås.

Løypekjørerne på jobb i julen, så du får flotte løyper å gå på ski i, bakerst John Tore Fjorner og Roar Grønvold fra Bymiljøetaten. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA


Løypekjører Roar Grønvold og John Tore Fjørner fra Bymiljøetaten er allerede godt igang fredag formiddag, da lokalavisa treffer gutta som er på jobb i julen, nettopp for at du skal kunne gli avgårde i oppkjørte løyper.

Fredag kjører de spor fra innerst i Midtoddveien, og også fra Langsetløkka.

– Vi kjører opp treningsløypa til Kjelsås langrenn, og opp mot Kringla. Vi har også på planen å kjøre til Sanner gård, og opp mot Sandermosveien. Det er flotte forhold nå, sier Grønvold, før de tar en elegang sving rundt på løkka, og sakte men sikkert kjører opp spor på vei inn i Marka igjen.

LES OGSÅ TIDLIGERE SAK OM SANDERMOSVEIEN, SOM BLIR PRIORITERT TIL ANDRE TING ENN LØYPER DENNE SESONGEN.

Et gledelig syn for mange, løypemaskinen i Marka og ved Langsetløkka på Kjelsås, fredag formiddag. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA


Sjekk også Skiforeningen, som også har oppdatert informasjon om løyper rundt omkring.

LES OGSÅ:

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...