Nordre Aker Budstikke

Endelig skal veiene åpnes

Vann- og avløpstaten gir en status på rørarbeidene og veiene hvor det er gravd i den forbindelse, som i Myererskogveien. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

Vann- og avløpsetaten melder om status per juli, om de store rørarbeidene i området.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 07.07.2018 kl 11:43

KJELSÅS: Vann- og avløpsetaten (VAV) har jevnlig sendt ut informasjon om status på blant annet veiene, som har blitt brukt og gravd i, i forbindelse med rørarbeidene i området. Gamle rør blir skiftet ut med nye.

Fra siste byggemøte, 26. juni, refererer nå Vann- og avløpsetaten følgende:

  • Rønningveien: Første asfaltlag. Asfaltering pågår, planen er å bli ferdig i løpet av dagen, 6. juli.
  • Rønningveien, Furukollveien og Myrerskogveien: Andre asfaltlag, siste laget, kommer etter fellesferien, senest i august.
  • Fortauet ved krysset Furukollveien og Myrerskogveien er ferdig istandsatt, asfalteringen skjer etter fellesferien sammen med pålegging av siste asfaltlag. Begge punktoppgravingene i Furukollveien og Myrerskogveien er ferdig tilbakefylt og asfaltert.

Gjennomkjøring av veiene i sommer, i fellesferien:

  • Furukollveien er allerede åpent for gjennomkjøring
  • Myrerskogveien er blitt åpent for gjennomkjøring, men Implenia fjerner ikke skiltene siden de skal jobbe sporadisk med oppretting av grøfter og sandfag i ferien.
  • Rønningveien vil åpnes etter asfalteringen i dag (journ. anm. 6. juli 2018) og litt herding.

Videre står det:


– Rønningveien er privatvei og kan ikke gjennomkjøres fra begge retninger. Det er kun beboerne i Rønningveien som kan gjøre dette.

– Alle tre veiene blir stengt i rundt tre dager når andre lag skal asfalteres i august, melder også Vann- og avløpsetaten.

Trafikkomlegging

Implenia er ansvarlig for å utføre trafikkomlegging, skilting og sperringer ifølge kontrakten med VAV. Når det gjelder utfartsparkering ved Oset, og nedrigging av anlegget, så har leverandøren Implenia avklart følgende datoer for nedrigging, rydding og klargjøring av riggområdet:

  • Bortkjøring av massene er startet og nå er halvferdig
  • Demontering av støyskjermen er ferdig og blir fraktet vekk innen uke 28, det vil si 13. juli, etter at alle massene er kjørt bort.

  • Riggen skal fjernes innen uke 29, det vil si 20. juli.
  • VAV v/Rentvannsbassengene vil stå for utbedring av utfartsparkeringen og fremdrift av dette prosjektet.

LES OGSÅ:

I denne bydelen spiser de unge mest salat og trener mye

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...