Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Er dette verdens største klubbmesterskap?

Noen av deltagerne fra Lyn Skis klubbmesterskap tirsdag. Foto: LYN SKI

– 1060 startende - mer enn et godt skirenn i de fleste kretser!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 09.03.2016 kl 16:58

KRINGSJÅ: Lyn Ski arrangerte klubbmesterskap tirsdag 8. mars. Her forteller Annik Bjørndal i klubben om mesterskapet:

Foto: LYN SKI

Det er fantastiske forhold i Snøparken, men mest av alt tok det av i antall deltagere. 1060 startende! Det er mer enn et godt skirenn i de felste kretser .

De yngste tok kaka

Lyn Ski har en stor Skileik, som inkluderer Skitupper, Miniskileikere og Skileikere. Til vår store glede stilte disse store gruppene i hopetall til klubbens eget renn. I mål ventet den tradisjonelle, ekte, pokalen på alle. Mange var påmeldt i forkant og også mange kom for etteranmelding. Summert, et fantastisk mylder av små som manifisterte skigleden i løypesporet.

Foto: LYN SKI

Mestere til palls

I aldersbestemte grupper ble det naturligvis klubbmestere i alle klasser. Vi er stolte av å ha en så stor bredde og et unikt engasjement. Likesom vi er stolte av å representere utrolig mange raske løpere. I sporet var også vår ferske U23 verdensmester og norgesmester stafett Simen Hegstad Krüger. Vi vet at vi også fremtiden ikke vil bli overrasket om det kommer flere mestere til internasjonale pallplasser fra Lyn Ski.

Foto: LYN SKI

Takk

En stor takk til alle som ville bruke ettermiddagen til et hyggelig og lett kaotisk klubbmesterskap. Takk til alle som gikk rennet, fulgte løpere og bidro til dugnad.

Vi avslutter en fantastisk sesong med sterke internasjonale og nasjonale
resultater og med en unik ivrig bredde som jubler med!

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Nordre Aker Budstikke: Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...