Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

«Er han Norges nye Justin Bieber?» bor på Tåsen

Tone Damli sa hun ble «varm inni seg» da Jesper Jenset (16) sang og spilte gitar i Idol fredag kveld.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 07.09.2014 kl 13:51

TÅSEN/OSLO: Idol-deltager Jesper Jenset (16) er opprinnelig fra Molde, men bor nå på Tåsen.

Fredag kveld sang og spilte han gitar så Idol-dommer Tone Damli ble helt «varm inni seg». Hør Jespers audition her. Kurt Nilsen sa «nei» til Jesper, men med de tre andre dommernes ja-stemmer er Jesper videre i Idol.

SE FLERE BILDER AV JESPER I BILDESLIDE ØVERST

Og titusenvis har vært inne og sett auditionklippet også på TV2s nettsider.

«Norges nye Justin Bieber?»

«Er han Norges nye Justin Bieber» spør TV2 på nettsidene sine.

- He he, jeg er ikke i samme musikksjanger som Bieber, men får ta det hele som et kompliment, tøft det da! ler Jesper.

Han har merket pågangen etter at han gikk videre i Idol fredag kveld.

- Jeg har jo fått noen nye venneforespørsler på facebook og følgere på Instagram. I tillegg har det vært en del oppringninger på telefon, så den slo jeg av en stund i går. Men det er jo bare gøy da - med mye oppmerksomhet, sier Jesper, som - sikkert til glede for mange - kan fortelle at han er singel.

Les også: Ingrid sto på scenen med Alejandro og Chand

Skjerpings

Ellers følte ikke Jesper seg så veldig nervøs da han gikk inn og stilte seg opp foran dommerne.

- Men jeg hører jo på sangprestasjonen at jeg nok var litt nervøs likevel. Så helt greit at Kurt mente at sangprestasjonen nok kunne vært bedre. Men jeg skal nok skjerpe meg veldig mye til neste runde, sier Jesper.

Idoldeltageren kan ellers fortelle at han «alltid» har sunget og spilt gitar - onkel er også musiker. Jesper skriver også egen musikk.

Aktiv turner

Til daglig er han elev ved Wang Toppidrettsgymnas, i 2. videregående. Jesper er nemlig også aktiv turner på Norges herrelandslag.

- Jeg trives veldig godt på Wang. Det var jo derfor jeg flyttet til Oslo, for å kunne kombinere skole og turn på best mulig måte, forteller Jesper, som altså bor hos familie på Tåsen.

Men hva blir det fremover - turn eller musikk?

- Jeg får ta audition for audition. Kommer jeg langt så får jeg se hva som skjer, men får vel kombinere begge deler så langt det går uansett.

Les også: Beatles-skuespillerne: - Fascinert av 60-tallet

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...