Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Er vel noen som savner å kunne kjøre gjennom her

Furukollveien, og hvor det lenge har vært arbeider i veien, og veien har vært stengt for gjennomkjøring. Foto: OLLE CEDERBRAND

Nå har de en plan på når de kan være klare til å åpne veistrekket.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 10.08.2017 kl 09:16

KJELSÅS: Nordre Aker Budstikke har flere ganger fortalt om Vann- og avløpsetatens arbeider i Kjelsås-området. Veldig gamle rør skal erstattes med nye.

LES OGSÅ: Nye rør, men også stengte veier, støy og større parkeringsplass.

Forsinket

Arbeidene medfører stengte veier og adkomstproblemer. I tillegg er arbeidene forsinket, de skulle være ferdige rundt nyttår, men nå blir det fortsatt arbeider i gatene til utpå våren neste år.

LES OGSÅ: Du må nok ta høyde for kø her - lenge!

Dype grøfter skal graves, og nye rør legges. Foto: OLLE CEDERBRAND

Furukollveien

Men en gla'nyhet for Furukollveien-beboere og andre som ønsker å kjøre inn i, og gjennom veistumpen, er at Vann- og avløpsetaten tror de nå vet når veien kan være ferdig - med nye nedgravde rør.

– Vi har hatt byggemøte nå nylig, og entreprenøren sier at veien nok blir åpen for gjennomkjøring innen en drøy måned fra i dag, sa prosjektleder Bjørn Vessia i Vann- og avsløpsetaten til Nordre Aker Budstikke, tirsdag denne uka.

Flere arbeidslag

– Entreprenøren har nå et ekstra tredje arbeidslag, og vurderer å sette på et fjerde lag i september, sier Vessia videre.

LES OGSÅ:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...