Nordre Aker Budstikke

Erik er «Årets trener 2018»

Årets trener Erik Bråten (til venstre), fra Kjelsås Langrenn. Foto: KJELSÅS LANGRENN

«Årets trener er veldig flink til å ta vare på alle utøverne, og jobber like hardt for de som plasserer seg et stykke ned på lista som de som kjemper om medaljer.»

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 23.04.2018 kl 12:01

KJELSÅS: Denne uken var landets langrennstrenere samlet på Lillestrøm i regi av Trenerklubben, som er en organisasjon tett knyttet opp mot Norges Skiforbund.

–Ettertraktet pris

– I den forbindelse ble det delt ut en ettertraktet pris - «Årets trener 2018», med bakgrunn i innstillinger fra trenere og utøvere fra hele landet. En jury bestående av blant annet landslagssjef Vidar Løfshus, kåret vår egen Erik Bråten som vinner, hovedtrener for junior og senior gruppa i Kjelsås langrenn, forteller Lars Njaastad i den store langrennsklubben på Oslos tak.

Beviset på Erik Bråtens gode trenerinnsats i langrenn. Foto: KJELSÅS LANGRENN

Årets trener er en hedersbevisning som skal gå til en trener som bidrar til å fremme langrennssporten på en sunn måte og i tråd med de normer og verdier.

Juryens begrunnelse

– Årets trener har sin utdannelse fra NIH og er sertifisert Trener 3 i langrenn, i tillegg til å ha aktiv bakgrunn fra skigymnas. Vedkommende berømmes for å ha videreutviklet kulturen for kunnskapsutveksling og for øke takhøyden for diskusjoner innad i trenerteamet sitt, noe som har økt kunnskapsnivået og evnen til å dra i samme retning blant trenerkollegene, er juryens begrunnelse.

Øker

Kjelsås Langrenn økte i vinter antall deltagere i nasjonale konkurranser som Norgescup og Junior-NM til 51, inneværende sesong, herav har 24 løpere tatt poeng og 21 var kvalifisert til Norgescup-finale.

– Klubben er en av Norges ledende, om ikke den ledende på juniornivå i Norge i øyeblikket og har en fin balanse mellom topp og bredde, også fra juryens begrunnelse.

En av forslagsstillerne sier det slik i sin begrunnelse:

– Årets trener er veldig flink til å ta vare på alle utøverne, og jobber like hardt for de som plasserer seg et stykke ned på lista som de som kjemper om medaljer. Han er genuint interessert i det han driver med og det kommer tydelig fram i arbeidet hans. Han er god til å lede utøverne sine gjennom både med- og motgang.


Erik Bråten er i tillegg hovedtrener for Team Kollen, juniorsamarbeidet mellom Osloklubbene.

Team

En stolt Erik vil gjerne presisere at prisen er et resultat av godt samarbeid i klubbens trenerteam som foruten han selv består av Tormod Skjerve Vatten og Monika Kørra.

Trenerteamet i Kjelsås Langrenn: Fra venstre Tormod Skjerve Vatten, Monika Kørra og Erik Bråten. Foto: KJELSÅS LANGRENN

– Jeg vil også trekke frem min forgjenger Kristian Bjune Sveen som en viktig årsak til de gode resultatene som klubben har oppnådd de siste årene. En velorganisert klubb med engasjerte ledere er også en forutsetning for det gode treningsarbeidet som legges ned, føyer 25-åringen til til slutt.

Prisen består av: heder, ære, et diplom og et utdanningsstipend på 5.000 kroner.


LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...