Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Erik har bestemt seg

Erik Botheim gleder seg til å vinne kamper foran Bastionen. Foto: LARS OPSTAD/KLADD.NO

Det unge, men store fotballtalentet har trent med flere utenlandske klubber. Blant annet med Barcelona, Dortmund, Arsenal, og Manchester United. Men også med Stabæk og Rosenborg.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 31.01.2016 kl 17:40

KRINGSJÅ: Angrepsspiller Erik Botheim (16) er et stort fotballtalent, som forrige sesong spilte på Lyn. Etter sesongslutt og tidligere har Botheim trent med storklubber som har vært interessert i unggutten, blant annet Barcelona, Dortmund, Arsenal og Manchester United. Men også med Rosenborg og Stabæk.

Nå har han landet for kommende fotballsesong.

LES OGSÅ: Bastionen ble årets navn!

Utvikling

– Jeg har bestemt meg for å bli i Lyn. Av den grunn at jeg ser at jeg fortsatt kan utvikle meg der. Og så elsker jeg klubben, sier Botheim.

Han legger til.

– Og jeg gleder meg til å vinne kamper for Bastionen!

Ifølge Botheim, som til daglig er elev ved 10. klasse ved NTGU.

LES OGSÅ: Snart ett år uten - les hvordan Alexander nå har det

– Veldig gøy

Han forteller en morsom og interessant periode på trening for andre klubber.

– Det har først og fremst vært veldig gøy. Ikke minst å se hvordan fasilitene er rundt i andre store klubber, og mijøet ellers, sier Botheim.

LES OGSÅ: Maridalssyken sendte 30.000 på do

– Ingen kommentar

Som ikke ønsker å kommentere hvorvidt det ble tilbud eller nærmere forhandling om å bli i noen av de store klubbene som unggutten har trent i den siste tiden.

Rett opp

Nivået i tredje divisjon blir litt lavt for deg eller?

– He, he. Det får vi nå se på. Men så klart vi skal rykke rett opp igjen.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Nordre Aker Budstikke: Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...