Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

KOMMENTAR

Et aldri så lite «Bikinihælvete»

Iselin Guttormsen (28) er blogger - og har tatt for seg utfordringen det er å kjøpe ny bikini. Foto: PRIVAT/www.iselinguttormsen.net

– Bikinitruser skal være store nok, så ikke magen henger utenfor, men ikke for store så de henger i rumpa. Bikinioverdelene skal være stramme nok til å løfte puppene, men ikke for stramt så flesket tyter ut ved armhulen!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 04.07.2015 kl 14:55

I 8 måneder har jeg holdt på med beinharde økter to ganger i uka og fokus på et sunt kosthold.

Jeg har endret livsstil totalt (men jeg koser meg med masse god mat i helgene, det må jeg bare få poengtere.) Jeg har gått ned tretten kilo og bygd masse muskler. Jeg er sterkere og bedre trent enn noen gang og i dag skulle det gjelde!

Jeg er superfan av helårskroppen. Orker ikke denne paniske treningen rett før sommeren, men i år skal jeg kanskje for første gang på lenge tørre å sprade fritt på stranda i bikini.

Etter timer på nett hvor jeg har sett på fargerike bikiner på Victoria's secret, tenkt at: " Ja men den der ! Den kommer jeg inn i vettu, bestiller bare XXL", kikket i blader, i butikker.

Og i dag var dagen her. Jeg blåste i bestille på nett. Jeg har jo ikke peiling på størrelsen min!

Puppene mine har levd sitt eget liv siden jeg fikk min første kjertel, og å finne bikintruser er jo et mareritt.

De skal være store nok, så ikke magen henger utenfor, men de må ikke bli for store så de henger i rumpa. Bikinioverdelene skal være stramme nok til å løfte puppene og få dem til å se runde og stramme ut, men ikke for stramt så flesket tyter ut ved armhulen eller ved ryggfettet.

Jeg bega meg ut på en umulig reise. Jeg dro på to av disse "ordentlige" undertøys-butikkene i byen. Og det var lurt, jeg fikk en vanvittig god service begge steder og prøverommet badet etterhvert i bikinier. Det som er ulempen ved mange av sånne butikker er jo at man må kjøpe hele settet.

Hvorfor i alle dager er det slik? Min rumpe og mine bryster har jo totalt forskjellige størrelser.

Så selvom man ønsker å kjøpe overdelen til den ene, men underdelen til andre, så kan man altså ikke det. Vel, vel tenkte jeg og kjøpte et sett. Kunne jo ikke annet. Den søte dama hadde jo brukt 45 min på å hjelpe meg og måtte sikkert bruke 45 til på å rydde opp når vi var ferdige.

Deretter fant jeg en nyyydelig bikini på et av de andre stedene. Trusa for liten, de hadde ikke større, men jeg måtte ha den! Den hadde sløyfe på rumpa! Jeg skviste meg inn, og den søte jenta i butikken kunne fortelle at den ville vie seg ut.

Jeg elsket henne! La min tillit i hennes ord og kjøpte et sett til. Avsluttet dagen med det beste kjøpet på Lindex: en fargerik bikinitruse til kr 129,- strl 42!

Jaja, tenkte jeg. Her har jeg altså gått ned 13 kg, gått fra å veie mellom 78-80 kg og ned til 65. Men størrelse 42 må jeg ha for å føle meg bra i trusa. Og slik er det. Kroppen min er kroppen min, jeg har født et barn og hvis det er størrelse 42 den trenger, så skal den få det.

Jeg kan leve med at jeg ikke er en av Victoria's engler, at det tyter litt her og der, at strekkmerkene mine synes bedre nå enn før og at jeg har begynt å få åreknuter (!!) Ja, jeg har det! Små jævler som begynner å vise seg fram bak kneet!

Men shit au! Jeg er fornøyd med hva JEG har klart og hvordan jeg ser ut nå kontra hvordan JEG så ut før. Også er det en trøst da, at selvom disse modellene ser alldeles nydelige ut i bikini. Så hadde jeg grisa dem i en real styrkeøkt!

Iselin Guttormsen (28)
Blogger

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...