Nordre Aker Budstikke

Handelshøyskolen BI fikk tilsendt en spesiell pakke:

– Et lite, men viktig bidrag

BIs kommunikasjonsdirektør, Yngve Kveine, overleverer 2000 munnbind til Ullevål Universitetssykehus, tirsdag. Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE

For noen få dager siden fikk Handelshøyskolen BI tilsendt nærmere 2000 munnbind fra Shanghai. De er nå donert bort.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 07.04.2020 kl 15:25

ULLEVÅL:Kommunikasjonsdirektør Yngve Kveine ved Handelshøyskolen BI i Nydalen overleverer tirsdag en eske med munnbind, til Ullevål Universitetssykehus:

– Norsk helsevesen kjemper en heltemodig kamp for oss alle. I ukene som har gått har det vært skrevet svært mye om stor mangel på fullverdig smittevernutstyr.

– For noen få dager siden fikk Handelshøyskolen BI tilsendt nærmere 2000 munnbind fra sin lokalavdeling i Shanghai - vi har et samarbeid med Fudan University i Shanghai. BIs ledelse var aldri i tvil om at dette utstyret skulle doneres bort til et sykehus, sier Kveine.

Han fortsetter:

– Norske helsearbeidere er vår tids helter. De gjør en uvurderlig innsats på vegne av felleskapet. Oslo Universitetssykehus Ullevål har med glede takket ja til donasjonen. Munnbindene er et lite, men forhåpentlig viktig bidrag i den store sammenheng. Vi håper og tror at alle bedrifter som får lignende donasjoner eller har et restlager av smittevernutstyr gir dette til helsevesenet.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...