Nordre Aker Budstikke

Et viktig poeng på Kringsjå

Tomålsscorer Linn Huseby blir hyllet av lagvenninner etter scoring. Foto: STØTT NORSK KVINNEFOTBALL

– Vi møter et lag fullt av stjerner, vi setter inn på ungjenter, artig at de står opp mot kall det mer meritterte motstandere, sier trener Glenn Kleven etter kampen fredag kveld.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 03.08.2018 kl 22:13

KRINGSJÅ: Toppserien i gang igjen etter ferien.

– På grunn av champions League spill for Avaldsnes, tjuvstartet de to lagene fredag ettermiddag på Kringsjå. Bortelaget har skuffet foreløpig i Toppserien, til tross for et lag som er stort sett helprofesjonelle. Bortelaget var også best innledingsvis på Kringsjå, og skåret også på et skudd som gikk via Lynforsvarer og i mål, oppsummerer Ingvar Graffer i Lyn, etter første kamp etter ferien.

Utligning

Men Lyn reiste seg, og fikk utligning 1-1 etter at Linn Huseby skårer etter corner, et resultat som sto seg til pause.

– Andre omgang starter med press fra laget fra Karmøy, og skårer også 1-2 når de legger inn fra venstrekant, hvor spissen stupheader inn. Lyn gjør bytter, og hurtigtoget Runa Lillegård skaper problemer som gjør at forsvaret lager straffe, og Linn Huseby setter sin andre for dagen ,og er lagets toppskårer.

Så styrer Avaldsnes det meste.


– Lyn ypper seg på kontringer, Oda Bogstad som er tilbake i Lynmålet etter skade, gjør også noen matchvinner redninger på slutten. Totalt sett var kanskje Avaldsnes nærmest tre poeng, og Lynjentene var kanskje hakket mer fornøyd etter kampen.

Mer ro

Trener Glenn Kleven er fornøyd med å komme godt i gang etter ferien.

– Vi har hatt halve laget borte på mesterskap med Norge J19 i ferien, de siste kom hjem midt i uken, og det er lite gunstig med tanke på dagens kamp. Vi møter et lag fullt av stjerner, de setter inn på innbyttere som har bøttevis av landskamper, vi setter inn på ungjenter, artig at de står opp mot kall det mer meritterte motstandere, sier Kleven og legger til:

– Det blir fint nå med litt mer ro, og alle spillerne på samme trening, Trondheims Ørn borte neste helg blir tøft, men fullt mulig å gjøre noe med.

Et viktig poeng i dag, Lyn ligger nest nederst på tabellen, men det er ganske jevnt opp til midten av tabellen.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...