Nordre Aker Budstikke

Tabelltoeren måtte dele poeng med Lyn

Runa Lillegård og Lyn stadig på farten, og hun løper veldig fort. Her fra kampen mot Sandviken lørdag. Foto: STØTT NORSK KVINNEFOTBALL

- Jentene viser en fantastisk lagmoral - igjen - med å hente opp 0-1, sier Lyn-trener Ole-Johan Aas, etter at Lyn Fotball Damer spilte uavgjort mot tabelltoer Sandviken, i Toppserien.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 07.09.2019 kl 21:47

GREFSEN: Lyns Damer har sanket få poeng i de siste kampene, og trenger sårt poeng.

Lyn måtte igjen spille hjemmekamp på Grefsen Stadion lørdag, mot Sandviken, da hovedbanen på Kringsjå fortsatt er under rehabilitering.

Sandviken er tabelltoer, men det var lite gjennom kampen som viste at dette var kamp mellom tabelltoer med 32 poeng i Toppserien, og Lyn på en 10. plass med 14 poeng.

0-0 til pause

Det sto 0-0 til pause - Lyn hadde også flere gode sjanser gjennom førsteomgangen.

Gjestene tok ledelsen i 2. omgang, en flott scoring av Ingrid Ryland i 52 minutt. Men som én sa: Slipp aldri Runa Lillegård til i bakrommet! Det gjorde Sandviken, og lynraske Lillegård parkerte Sandviken-forsvareren, dro seg mot mål og utlignet fem minutter senere. 1-1 ble også sluttresultatet.

Årsbeste

- 1.omgangen er nok årsbeste hva angår 1.omganger, når vi til stadighet spiller Sandviken lave og tvinger de til å løpe mye etter ball. Så er det eneste som gjenstår der at vi skaper flere sjanser, men det var flere ganger der vi akkurat misset med sistepasningen - så veldig nære at vi fikk utnyttet overtaket vi tidvis hadde i den omgangen, sier Lyn-trener Ole-Johan Aas.

I 2. omgang var gjestene mer på hugget:

- I 2.omgang steppet Sandviken opp gamet, presset oss høyere, og vi fikk ikke samme grad av kontroll på kampen. Samtidig viser jentene fantastisk lagmoral - igjen - med å hente opp 0-1, pluss at vi står godt i mot trykket de skaper på oss i sluttminuttene. Alt i alt godt fornøyd med prestasjonen og ett poeng mot Norges per dags dato nest beste lag, legger treneren til.

Vilde Hasund ble kåret til Lyns beste spiller på banen, hun var farlig på kanten og kom til flere gode innlegg og sjanser.


HER KAN DU SE ALLE DETALJENE FRA KAMPEN PÅ FOTBALL.NO

Takk til Støtt Norsk Kvinnefotball for lån av bildet. Her kan du lese mer og se flere bilder fra Toppserien på facebooksiden til Støtt Norsk Kvinnefotball.

Neste kamp for Lyns Damer er borte mot Trondheims Ørn, 14. september.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...