Nordre Aker Budstikke

Ett felt stengt etter oljesøl i tunnelen

Ett felt i det høyre løpet av Tåsentunnelen ble stengt i 9-tiden mandag morgen. Foto: Karl Andreas Kjelstrup (Illustrasjonsfoto)

En traktor har lekket olje i Tåsentunnelen mandag morgen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 08.06.2020 kl 12:18

RING 3: Klokken 09.15 melder Vegtrafikksentralen at høyre felt er stengt i Tåsentunnelen i retning Smestad på grunn av oljesøl i veibanen.

– Det er en traktor som har hatt en lekkasje i bunnen av tunnelen, opplyser pressekontakt Anne Hårstad til Nordre Aker Budstikke.

Lekkasjen skjedde like etter klokka ni, og 40 minutter senere har Statens Vegvesen ryddemannskap på vei, får Nordre Aker Budstikke opplyst.

Det var traktorsjåføren selv som varslet om lekkasjen. Ett felt er stengt, men trafikken skal flyte greit gjennom tunnelen likevel, forteller Hårstad.

Hun kan foreløpig ikke si noe om hvor lang tid opprydningen vil ta, det avhenger av mengden olje som har rent ut i veibanen. Statens Vegvesen vil fjerne oljesølet ved å strø på en absorberende masse som trekker til seg oljen, og som deretter feies bort, får vi opplyst.


Det skal heller ikke være fare for at oljesølet forurenser grunnen eller siver ut fra tunnelen.

Klokka 11.52 melder Vegtrafikksentralen at ryddearbeidet er ferdig og at tunnelen igjen er åpnet for normal trafikk.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...