Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Ett nummer for store for trønderne

Camilla scorte i dag mot Byåsen. Foto: STØTT NORSK KVINNEFOTBALL

Lyndamene tok imot Byåsen på Kringsjå lørdag. Og viste hvorfor det er et aldri så lite poenghav mellom de to lagene på andre og tredjeplass på tabellen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 10.10.2016 kl 08:15

KRINGSJÅ: Byåsen lå på en tredjeplass på tabellen, men mer enn 10 poeng bak Lyndamene, før oppgjøret på Kringsjå lørdag.

Grand Bodø, som Lyns damer tapte mot på hjemmebane for få uker siden, fortsatt på topp med 45 poeng etter 17 kamper, fire poeng foran Lyn.

Årsbeste

Ingvar Graffer fra klubben forteller fra kampen.

- Årsbeste da Lyn knuste tabelltreer Byåsen. På forhånd en ventet vrien kamp, men Lyn var best i alt på Kringsjå lørdag ettermiddag. Det var kun en meget god U23 landslagsspiller Mari Johnsen Johansen som hindret en enda større Lynseier.

Målscorerne Jenny Røsholm Olsen, Camilla Linberg og Andrea Wilmann. Foto: STØTT NORSK KVINNEFOTBALL

Graffer fortsetter.

- Syv - åtte ganger var Lynspillerne alene med Byåsenkeeperen uten at de klarte å skåre. Mål ble det ett av i første omgang da Heidi Ellingsen finner Andrea Wilmann som skjærer inn og skårer sikkert, det stod seg til pause.

Andre omgang kommer Byåsen best i gang, før Lyn tar over, og Wilmann skårer sin andre for dagen. Innbytterne Jenny Røsholm Olsen og Camilla Linberg skårer hvert sitt, da ble det 4-0.

Andrea igjen på scoringslista. Foto: STØTT NORSK KVINNEFOTBALL

Sjansesløseri

Trener Glenn Kleven er godt fornøyd. Men synes det ble mye sjansesløseri.

- Veldig bra kamp av jentene men samtidig utrolig sjansesløseri. Hvis vi skal vinne en kvalifisering om opprykk, må vi skåre på slike sjanser, vi kommer ikke til å få så mange.

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...