Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Ett poeng til Skeid, ingenting til Lyn og Kjelsås

SCORING: Jibril Bojang satte inn 2 - 2 for Skeid, David Tavakoli satte inn første målet for Skeid i kampen mot Ullern søndag. Foto: ANDERS VINDEGG

Nesten helt fotballmørkt i Nordre Aker i helgen. Men Skeid ble et lyspunkt – med ett poeng til etter kampen mot Ullern.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 10.05.2015 kl 19:46

ULLERN/SKEID: Skeid ledet tidlig, etter 23 minutter satte spiss og kaptein David Tavakoli inn ledelsen til gjestene. I kampens 74. minutt utlignet Even Lundefaret for Ullern.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

Etter 82 spilte minutter tok igjen Skeid ledelsen ved Jibril Bojang. Men like etterpå var igjen Even Lundefaret på scoring, og utlignet til sluttresultatet 2-2.

Skuffet

– Jeg synes vi spiller en ok førsteomgang. Vi er ikke veldig gode, men jeg synes noe bedre enn Ullern, og at vi hadde mye å gå på. Vi fikk jo også en scoring, og hadde i tillegg flere gode sjanser, forteller nettopp målscorer i førsteomgang, spiss og Skeid-kaptein David Tavakoli.

Andreomgang er han ikke spesielt fornøyd med.

– Jeg er jo skuffa over at vi ikke klarer å holde ledelsen helt inn, etter at Jibril scorer i andre omgang. De første minuttene var vi ikke godt nok med. Vi blir presset og mye løpende imellom, og får en scoring imot. Den kommer fordi vi mister ballen på midten, Ullern contrer og får ballen i mål, forteller Tavakoli.

– Ingen god kamp

– Dette var ingen god kamp av oss, litt sånn deja vu mot Stabæk, sier kapteinen.

Da ledet også Skeid, men klarte ikke bedre enn uavgjort da også. Skeid står nå med tre poeng på tabellen.

– Klønete

Trener Sverre Wold Hansen kaller det rett og slett klønete.

– Ja, vi er forferdelig klønete. Vi gir jo bort poeng, i forhold til hvordan vi posisjonerer oss og ballbrudd imot. Forferdelig irriterende. Vi er for urutinerte i kampene, og får skylde oss selv. Så får vi bare jobbe med å utvikle spillerne til å lese spillet bedre, som eldre og eller mer rutinerte spillere gjør, sier treneren.

Det ble poengdeling også i forrige kamp, da Skeid møtte Lyn hjemme på Nordre Åsen. Les alt om derbyet her!

Lyn tapte

Lyn tapte søndag, 1-2 hjemme på Bislett mot Harstad. Like før pause satt Thomas Windstad inn 0-1 til gjestene. I det 72. minutt økte gjestene ledelsen til 0-2 ved David Johansen.

Syv minutter senere scoret endelig Lyn, ved Mahmod Hejazi. Sluttresultatet ble 1-2 på Bislett. Lyn står fortsatt bare med ett poeng på serietabellen.

Lyn Damer førstedivisjon gikk også på en smell i helgen, og tapte 4-2 mot Urædd, og står bare med ett poeng så langt.

LES OGSÅ: Lyn-trener Trond Andersen: – Takk til supporterne som støtter laget i tykt og tynt

Kjelsås tapte

Kjelsås tapte også. Søndag tok de imot Finnsnes på Grefsen Stadion. Etter bare fem minutter satte Dan-Roger Roland inn 0-1 til gjestene.

I overkant av tjue minutter senere økte gjestene ledelsen, ved Alexander Samuelsen. Simen Stamsø Møller reduserte til 1-2 etter 62 spilte minutter, men like etter økte Tobias Schjetne til 1-3 for gjestene. Femminutter før slutt punkterte gjestene kampen, ved Jonas Simonsen som satte inn 2-4 til gjestene fra nord.

Det ble dermed full stopp for Kjelsås, som etter forrige seriekamp var tilbake på vinnersporet.

LES SUPPORTERSPALTENE FRA SKEID OG LYN!
«Bastionen satte Skeidoksene på plass» og «Det er noe som skurrer i Skeid»

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...