Nordre Aker Budstikke

Etter en intensiv uke er de snart klare for å slå hardt tilbake

Nydalenrevyen «Propaganda» har premiere 1. mars.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 26.02.2018 kl 12:24

NYDALEN: – Ordet propaganda kan bety mye. Det blir en mer tidsaktuell revy enn det har vært på Nydalen tidligere. Det ligger mye i det at falske nyheter (fake news) ble årets ord i 2017, sa revysjef Oskar Nygren til Nordre Aker Budstikke, da Nydalenrevyen slapp årets konsept i januar.

Med «Propaganda» skal revyoppskriften endres fra fjorårets «tull og fjas»-revy Fislebu kjøpesenter, til mer hardtslående, politisk satire.

Les mer om hva revysjefene sier om årets revykonsept her!

Sjefene over alle sjefer i Nydalenrevyen: Adi Bhatnagar, Oskar Nygren og Rebekka Svalland. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

1. mars

Torsdag er det premiere for Nydalenrevyen 2018. Gjennom vinterferieuka har det vært full aktivitet på Nydalen videregående: I ni dager har revygjengen vært på skolen i minst ti timer hver dag.


– Intensivuka har gått veldig fint, og det meste har gått som planlagt. Det har vært mange fra skolen som har bidratt og vi begynner å bli klare for å vise dere resultatet, sier revysjef Oskar.

LES OGSÅ: Conrad fra Ullevål står på scenen i KG-teateret: Er en streng, overbeskyttende pappa, som jobber mye og elsker datteren Emma

Skuespillerne har øvd og repetert hele vinterferien. Foto: NYDALENREVYEN

Stemningen god, selv om alle begynner å bli litt slitne, ifølge revysjefen.

De siste dagene frem til premiere er det gjennomkjøringer to ganger om dagen, før det er generalprøve på onsdag.


– Begynner dere å kjenne premierenervene?

– Jeg er sikker på at det er noen nerver å spore. Personlig så går det enn så lenge ganske bra, men man kjenner jo så klart på at alt arbeidet man har lagt inn skal munne ut i to timer med forestilling. Det er først da man ser hva man har jobbet for, sier Oskar.

Skuespiller Jørgen Lervik Dahlstrøm. Foto: NYDALENREVYEN

Skuespillere i Nydalenrevyen 2018 er Iben Aam, Jørgen Lervik Dahlstrøm, Ida Matatula, Jørgen Lien, Elias Nissen-Lie, Anna Stjern og Celine Ryssmo. Fredrik Bentzen er instruktør.

«Propaganda» har premiere torsdag 1. mars kl. 19, og spilles deretter fra 3. til 11. mars kl. 19.00 (forestillingen begynner kl. 18.00 4., 10. og 11. mars).


LES ANMELDELDELSEN AV NYDALENREVYEN 2017: Stort smilefjes til det rare kjøpesenteret

Scenen tar form. Foto: NYDALENREVYEN

Tre av året skuespillere: Jørgen Lervik Dahlstrøm, Elias Nissen-Lie og Jørgen Lien. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...