ANNONSE
ANNONSE
Nordre Aker Budstikke

10-åringene fant denne på vei hjem fra skolen

Ikke noe hyggelig funn langs skoleveien. Foto: Privat

– Jeg ble litt redd. Jeg tenker at dette ikke er bra, når det er så nærme skolen og skoleveien, sier Mikkel, elev ved Grefsen skole.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 15.12.2020 kl 13:59

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

GREFSEN: De tre 10-åringene var på vei hjem fra Grefsen skole, via Kapellveien, og tok en avstikker innpå friområdet på venstre side, før gjenvinningsmottaket. Der kom de over denne sprøyta:

– Vi gikk inn i friområdet, og da fant vi en jakke som vi ikke hadde sett der før, og sprøyten. Vi tok ikke på sprøyten, vi fant en vante et annet sted og plukket den opp med vanten. Vi bar den hjem med vanten, og viste til moren min. Flere i klassen har funnet sprøyter her tidligere også, sier Mikkel.

– Jeg ble litt redd. Jeg tenker at dette ikke er bra, når det er så nærme skolen og skoleveien. Det kan jo komme dyr og tråkke på dette også. Hvis andre barn finner dette, bør de si fra til noen voksne, og ikke ta på sprøyten. Vi har nå kastet den, spissen var borte, legger han til.

De tre 10-åringene kom over denne på vei hjem fra skolen, da de tok en liten avstikker opp i friområdet ved Kapellveien., fra venstre: Mikkel, Mons og Liam. Foto: Privat

Rektor Are Enger ved Grefsen skole, kommenterer saken:

ANNONSE

– Det stemmer at det av og til har blitt funnet sprøyter der, men det er heldigvis lenge mellom hver gang. Skulle det dukke opp flere tilbakemeldinger på funn, vil vi sende ut informasjon til foreldre.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE