Nordre Aker Budstikke

10-åringene fant denne på vei hjem fra skolen

Ikke noe hyggelig funn langs skoleveien. Foto: Privat

– Jeg ble litt redd. Jeg tenker at dette ikke er bra, når det er så nærme skolen og skoleveien, sier Mikkel, elev ved Grefsen skole.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 15.12.2020 kl 13:59

GREFSEN: De tre 10-åringene var på vei hjem fra Grefsen skole, via Kapellveien, og tok en avstikker innpå friområdet på venstre side, før gjenvinningsmottaket. Der kom de over denne sprøyta:

– Vi gikk inn i friområdet, og da fant vi en jakke som vi ikke hadde sett der før, og sprøyten. Vi tok ikke på sprøyten, vi fant en vante et annet sted og plukket den opp med vanten. Vi bar den hjem med vanten, og viste til moren min. Flere i klassen har funnet sprøyter her tidligere også, sier Mikkel.

– Jeg ble litt redd. Jeg tenker at dette ikke er bra, når det er så nærme skolen og skoleveien. Det kan jo komme dyr og tråkke på dette også. Hvis andre barn finner dette, bør de si fra til noen voksne, og ikke ta på sprøyten. Vi har nå kastet den, spissen var borte, legger han til.

De tre 10-åringene kom over denne på vei hjem fra skolen, da de tok en liten avstikker opp i friområdet ved Kapellveien., fra venstre: Mikkel, Mons og Liam. Foto: Privat

Rektor Are Enger ved Grefsen skole, kommenterer saken:


– Det stemmer at det av og til har blitt funnet sprøyter der, men det er heldigvis lenge mellom hver gang. Skulle det dukke opp flere tilbakemeldinger på funn, vil vi sende ut informasjon til foreldre.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...